free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Νίκη που θα μας οπλίσει την ψυχολογία»

Στη σπουδαιότητα της νίκης επί του Άγιαξ Ταύρου και τον αντίκτυπο που θα έχει στην ψυχολογία των παικτών του αναφέρθηκε ο τεχνικός του Ηφαίστου Θόδωρος Τρανός 

 

 

 

 

Την επιστροφή του στις νίκες πέτυχε ο Ήφαιστος Περιστερίου επικρατώντα ςδύσκολα  του μαχητικού Άγιαξ Ταύρου με 2-1.

 

Μία νίκη, η οποία ήταν ηδ εύτερη φετινή για τους «ροσονέρι» και η πρώτη μετά από έξι αγωνισιτκές στις οποίες η ομάδα να και έπαιζε όμορφοκαι ποιοτικό ποδόσφαιρο είχε θέμα στο σκοράρισμα .

Με τον τεχνικό Θόδωρο Τρανό να επιβραβεύει τους ποδοσφαιριστές του για τη συολική προσπάθεια πο κατέβαλαν και τη σπουδαία τους νίκη:

 

«Πήραμε μία νίκη την οποία είχαμε απόλυτη ανάγκη και την αξίζαμε.Ήταν μια νίκη που θα οπλίσει τη ψυχολογία μας. Η απόδοσή μας κυμάνθηκε στα ίδια επίπεδα με προηγούμενους αγώνες όπου δεν καταφέραναμε να κερδίσουμε. Απλά τώρα ευτυχήσαμε να σκοράρουμε δύο φορές.

 

Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε βάσει της αποδοσής μας να τελειώσουμε νωρίτερα το παιχνίδι. Δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες μετά το 1-0 αν πετύχουμε και αλλα τέρματα. Βρεθήκαμε εντελώς απροσδόκητα να ισοφαριζόμαστε από ένα πέναλτι, αφου η μπάλ βρήκε σε χέρι αμυντικού μας,. Οι παίκτες μου όμως έδειξαν ψυχικά αποθέματα και δεν το έβαλαν κάτω,. Πίστεψαν στους εαυτούς τους , πιέσαμε και τελικά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη.»

 

Related posts

“Ντόπαραν” τους παίκτες οι φίλοι του Ρουφ! (video)

Ρένος Γιαμπουράς

Κοσμάς (Άγιαξ Ταύρου):”Χάσαμε από δικά μας λάθη”(vid)

abola10

Τσιμπάκης: «Ευχαριστημένος από το τακτικό μας κομμάτι»

Kώστας Παλαιολόγος