free page hit counter
24.2 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ

To 12X12 η ομάδα της UNION EUROBANK μετά και το 4-1 επί της Αγροτικής Τράπεζας

Τρένο συνεχίζει η ομάδα θαύμα της UNION EUROBANK η οποία στο πλαίσιο του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού και δύσκολου πρωταθλήματος Ανεξάρτητο που διεξάγεται στα γήπεδα της Βάρης πέτυχε το 12X12, 12 νίκες σε ισάριθμους αγώνες μετά και την νέα επιτυχία που είχε στην 12η αγωνιστική που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Νοεμβρίου του 2018.

Σε αυτή την αγωνιστική νέο θύμα των επιθετικών ορέξεων της UNION EUROBANK ήταν η Αγροτική Τράπεζα επί της οποίας επικράτησε με σκορ 4-1.

Τα γκολ της UNION EUROBANK σε αυτή την αναμέτρηση πέτυχαν ο Ζαχαρόπουλος, ο Ντρένοβα, ο Διαμαντής και ο Κεφαλάς ενώ ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Αναγνωστόπουλος χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που ήταν στην διάθεσή του.

Αξιοσημείωτο ήταν ότι με την ομάδα της Αγροτικής Τράπεζας αγωνίστηκε ο παλιός διεθνής Σουηδός διεθνής άσος ο ποδοσφαιριστής Μίκαελ Νίλσον ο οποίος είχε κάνει καριέρα στον Παναθηναϊκό ως δεξί μπακ, παίκτης εγνωσμένης αξίας αλλά και ποδοσφαιρικού ήθους.

 

Διοίκηση, προπονητής και παίκτες της ομάδας της UNION EUROBANK έχουν από τώρα σαφή προσανατολισμό την κατάκτηση της κορυφής του πρωταθλήματος και αυτή τη φορά αφού είναι η μοναδική ομάδα του ομίλου με δώδεκα νίκες, μηδέν ισοπαλίες και ήττες, έχοντας την καλύτερη επίθεση με 47 γκολ, την καλύτερη άμυνα αφού έχει δεχθεί μόνο έξι γκολ και την καλύτερη διαφορά τερμάτων με 41 γκολ και σύνολο βαθμών μέχρι τώρα 36.

\

Related posts

«Εξάσφαιρη» Union Eurobank!

Abola Newsroom

Η UNION EUROBANK 5-0 την Δόξα Νέας Σμύρνης

Abola Team 3

Το 3Χ3 το…τραίνο της ποδοσφαιρικής ομάδας της UNION EUROBANK!

Ρένος Γιαμπουράς