free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Πολύ σημαντική πρόκριση μας δίνει ώθηση για το πρωτάθλημα»

Στην αξία της τεράστιας πρόκρισης επί του Ολυμπιακού Λιοσίων στάθηκε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

Τη σημαντικότερη διάκριση των τελευταίων ετών στον θεσμό του Κυπέλλου πέτυχε η Αγία Ελεούσα με την τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη – πρόκριση επί του κατά μία κατηγορία ανώτερου Ολυμπιακού Λιοσίων με 3-2,

Μία πρόκριση, που φέρνει τους «κυανόλευκους» στα προημιτελικά της διοργάνωσης και αν μη τι άλλο προσδίδει ακόμη μεγαλύτερη αίγλη στην ιστορική ομάδα, η οποία την τελευταία διετία κάνει μία πολή σπουδαία προσπάθεια γενικότερης ανασυγκρότησης και αναδόμησης.

Ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας Τάκης Γιαννόπουλος σπεύδει με δηλώσεις του να κρατήσει … χαμηλούς τόνους, πλέκοντας ωστόσο το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του:

«Ήταν μία τεράστια πρόκριση. Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Α’ Κατηγορίας, ηοποία πρωταγωνιστεί. Οι παίκτες μου έδειξαν τρομερή προσήλωση, πάθος και συγκέντρωση κ έφτασαν σε αυτή την πολύ σημαντική πρόκριση, η οποία μας δίνει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που αποτελεί κι αντικειμενικό μας στόχο. Η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου μας κολακεύει και από πλευράς πρεστίζ, όμως δεν παύει να είναι μία επιπλέον αγγαρεία, από τη στιγμή, όπου καλούμαστε να δώσουμε και άλλα παιχνίδια μεσοβδόμαδα.

 

Βέβαια, οι παίκτες μου το διασκεδάζουν και όπως δίχνουν, σκοπεύουν να το διασκεδάσουν για όσο περισσότερο κρατήσει. Πλέον όλη η σκέψη και η προσοχή μας επικεντρώνεται αποκλειστικά στο ερχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, το οποίο είναι και πολύ επικίνδυνο κόντρα στον φορμαρισμένο τελευταία Γκυζιακό. Θ αεπιδιώξουμε να φανούμε όσο το δυνατόν κατάλληλα προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που επιθυμούμε».

 

Related posts

Γεωργαντίδης (Άρης Καλαμακίου):”Πώς θα συνεχιστούν τα πρωταθλήματα;”

abola10

Τίτλοι τέλους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Μέσα στο Μάιο η απόφαση στην Γ’ Εθνική…

Abola Team

Μαντζούνης: «Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό επίπεδο»

Kώστας Παλαιολόγος