free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Βενάκης: «Να μην μας αποπροσανατολίσει η πρόκριση επί της Καλλιθέας»

Να κρατήσουν χαμηλά το κεφάλι προτρέπει τους ποδοσφαιριστές του ο τεχνικός του Άρη Πετρούπολης Σήφης Βενάκης ενόψει της κρίσιμης συνέχειας

 

 

 

 

 

Την μεγαλύτερη έκπληξη στη φάση των «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πραγματοποίησε ο Άρης Πετρούπολης τσεκάροντας το εισιτήριο της πρόκρισης για τα προημιτελικά του θεσμού σε βάρος της Καλλιθέας με 4-3 στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι και αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 2-2.

 

Ο τεχνικός ηγέτης των «βυσσινί» Σήφης Βενάκης έσπευσε στις δηλώσεις που παραχ΄’ωρησ, να διατηρήσει χαμηλούς τους τόνους προτρέποντας τους ποδοσφαιριστές του να μείνουν απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα:

 

Πετύχαμε μία πολύ σημαντική πρόκριση σε βάρος μίας ομάδας, που έχει να επιδείεξι τεάστια ιστορία και δυναμική, όπως η Καλλιθέα και συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Σαφέστατα οι παίκτες μου υπερέβαλαν εαυτούς, ωστόσο, αυτό που προέχει, είναι να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον μεγάλο μας στόχο. Σε καμία περίπτωση η πρόκριση επί της Καλλιθέας δεν θα πρέπει να μας αποπροσανατολίζει από τον αντικειμενικό μας στόχο που δεν είναι άλλος από μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με διάθεση και προχωράμε».

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ο προπονητής του Ήφαιστου Περιστερίου Λευτέρης Αλεξάκης

Τάσος Ζαφειρίου

Βλάχος: «Κομβικό το παιχνίδι με το Παλαιό Φάληρο»

Kώστας Παλαιολόγος

Στην ΑΕ Ηρακλείου ο ” Ντεμίνιο”

Mάνος Χρυσός