free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί»

Στον βαθμό επικινδυνότητας που κρύβει για την ομάδα του η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά 2010 στάθηκε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

 

Με τη δέουσα σοβαρότητα αντιμετωπίζουν στην Λυκόβρυση τη επικίνδυνη εκτός έδρας αναμέτρησή τους απέναντι στην Κηφισιά 2010.

Το γεγονός ότι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μια νεοφώτιστη ομάδα, η οποία γενικότερα βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης, δημιουργεί έναν εύλογο προβληματισμό στις τάξεις του νεανικού συλλόγου. Με τον τεχνικό Κώστα Ιωάννου να δίνει το δικό του ξεκάθαρο στίγμα γενικότερα για τις ιδιαιτερότητες του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ:

«Πάμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ δυνατή και επικίνδυνη ομάδα. Όπως έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής και από τα αποτελέσματα που φέρνουν όλες οι ομάδες, δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, Όλες οι ομάδες έχουν δείξει δυνατότητες και τρωτά σημεία, γεγονός το οποίο αυτόματα σημαίνει ότι οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και να προσεγγίσουμε πολύ σοβαρά την αναμέτρηση. Από την πλευρά μας εμείς θα πάμε να κάνουμε την προσπάθειά μας, προσδοκώντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα σε μία ενθουσιώδη ομάδα. Δεν αλλάζουμε στόχευση και σε κάθε παιχνίδι διεκδικούμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

 

 

Related posts

Ζαμπούρας: «Κρατάμε μόνο τους βαθμούς»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Νίκη που θα μας δώσει ώθηση»

«Έκλεισε» Κοντάκο η Κοψαχείλα

Kώστας Παλαιολόγος