free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Η νίκη στην Τερψιθέα μας έδωσε ώθηση»

Τη δίψα του για διεύρυνση του επιτυχημένου σερί εξέφρασε ο Τεχνικός Διευθυντής του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας 

 

 

 

Με την ψυχολογία και τον δείκτη αυτοπεποίθησης στα ύψη, που απορρέει από τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τερψιθέας θα υποδεχθεί ο Άγιος Δημήτριος τα Βριλήσσια.

Άπαντες στο κυανέρυθρο στρατόπεδο αδημονούν για την έναρξη του αγώνα, αφού είναι διάχυτη η δίψα για μία ακόμη νίκη, η οποία θα φέρει την ιστορική και ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα ακόμη πιο κοντά στην κορυφή και στον  αντικειμενικό στόχο της ανόδου στην Α’ Κατηγορία.

Χαρακτηριστικές του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα είναι οι δηλώσεις του Τεχνικού Διευθυντή Αντώνη Καρπούζα:

 

«Βρισκόμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό μομέντιουμ. Η εκτός έδρας νίκη επί της Τερψιθέας μας έδωσε μεγάλη ώθηση και αύξησε τον δείκτη αυτοπεποίθησης όλων. Το μυαλό και η προσοχή μας είναι αποκλειστικά στραμμένα στην αναμέτρηση με τα Βριλήσσια, όπου θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, ώστε να πιστοποιήσουμε την αγωνιστική μας άνοδο, αλλά κυρίως για βαθμολογικούς λόγους. Είμαστε αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Ρήξη χιαστών για τον Γαλάνη

 

Υπερβολικά άτυχος στάθηκε ο Γιάννης Γαλάνης. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ταλαντούχος τερματοφύλακας του Αγίου Δημητρίου έδειξαν ότι υπέστη ρήξη χιαστών, γεγονός το οποίο αυτομάτως σημαίνει ότι θα χάσει όλη την υπόλοιπη σεζόν,. Η διοίκηση και όλοι οι συμπαίκτες του του εύχονται ταχεία ανάρρωση και βρίσκονται πάντα στο πλευρό του.

 

 

Related posts

Πέμπτο ματς αήττητος ο Ηρακλής Περιστερίου

abola10

Επιστροφή στις νίκες για το Θρίαμβο Αθηνών!

abola10

Κουτσουδάκης: «Θα δώσουμε ευκαιρίες σε δικούς μας ποδοσφαιριστές»

Kώστας Παλαιολόγος