free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιβλητικό το Καματερό!

Σπουδαία εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από τρία γκολ και που χάρισε στην ομάδα του Καματερού μια ακόμα σημαντική νίκη για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

 

ΚΑΜΑΤΕΡΟ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ 3-0

Οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη πραγματοποίησαν μια από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις με όμορφο θέαμα κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο που όμως δεν μπόρεσε να πάρει κάτι σημαντικό από το ματς.

Στο 31′ ο Πετανάι έχασε μοναδικό τετ α τετ από ασίστ του Κολοκοτρώνη ύστερα από την υπέροχη απόκρουση του Κάρσου, στο 32′ όμως ο Κολοκοτρώνης με προβολή άνοιξε το σκορ για το Καματερό. Είχε προηγηθεί η εκτέλεση φάουλ του Κώστα Τσιργιώτη και το άστοχο διώξιμο αμυντικού της Τερψιθέας με κεφαλιά προς την μικρή περιοχή εκεί που ο έμπειρος επιθετικός άνοιξε το σκορ.

Η εικόνα της ομάδας των δυτικών προαστίων ήταν πολύ καλύτερη και στο 66′ “χτύπησε” ο Πετανάι, όταν η σέντρα σουτ από πλάγια θέση αποκρούστηκε ασθενώς από τον τερματοφύλακα της Τερψιθέας, βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και… βασανιστικά κύλισε στα δίχτυα.

Στο 75΄ ο Ζησόπουλος προσπάθησε να κρεμάσει τον Κυρίου αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη επαναφορά ο Κυρίου με υπερπροσπάθεια την μπλόκαρε.

Στο 91΄ φάουλ από τον Γιοματάρη έστειλε δυνατά την μπάλα στο δοκάρι του Κυρίου χωρίς άλλες συνέπειες και στο 92΄ ο δραστήριος Πετανάι, έκανε μπάσιμο από αριστερά, χόρεψε τρεις αμυντικούς σπάζοντας την μπάλα στο Αγγελόπουλο το σουτ του οποίου απέκρουσε σωτήρια προς στιγμήν ο Κάρσος αλλά στη επαναφορά ο Πετανάι με πλασέ έγραψε το τελικό 3-0

ΚΑΜΑΤΕΡΟ (Νίκος Κουνάδης): Κυρίου, Παπαιωάννου, Ανδριτσόπουλος, Χατζίτσε, Μπίμπιζας, Παππάς, Δημητρόπουλος (64΄ Παναγιωτόπουλος), Τσιργιώτης (86΄ Καρκαλέτσης), Κολοκοτρώνης (80΄Αγγελόπουλος), Πετανάι, Κανακάρης (93′ Καγιούλης)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Θανάσης Σταματόπουλος): Κάρσος, Μυλωνάς (88΄ Ρόδης), Τσιρόπουλος Δ., Σκουμπουρδής, Λεβετσοβίτης, Γραματικόπουλος, Λιβιεράτος (86΄ Τραγαζίκης), Καταβάτης (73′ Γιοβάνης), Κοτζαμάνης, Τσιρόπουλος Στ. (68΄ Ζησόπουλος), Γιοματάρης

 

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/-f3JRPLUsDE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Ο Δάρας έστειλε ανοιχτή επιστολή στον Τσιόδρα

Abola Team

Ελεύθερος ο Βαγγέλης Τσολάκος από την Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

Ακόμα πιο κοντά στην άνοδο η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

abola10