free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Καθάρισε” εύκολα η Λαύρα!

Έχει επιστρέψει για τα καλά στο δρόμο των επιτυχιών η ομάδα της Αργυρούπολης.

 

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 3-0

Όπως αποδείχθηκε το δεύτερο ημίχρονο της περασμένης αγωνιστικής με την Ανθούπολη ήταν απλά μία κακή παρένθεση για τη Λαύρα. Ο σύλλογος των νοτίων προαστίων ήταν καλύτερη και επικράτησε δίκαια πριν από λίγες ώρες του Θριάμβου Αθηνών με 3-0, με την ομάδα του Αργύρη Ψαρρού ν’ αποδεικνύει σ’ ένα ακόμη ματς ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Πολλά τα προβλήματα για τους φιλοξενούμενους που κατέβηκαν με αποστολή 14 ατόμων, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα!

Στο 20’ ο Σημαιάκης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με προβολή από κοντά και αφού είχε προηγηθεί ωραία σέντρα του Μυτιληνού.

Στο 30’ ήταν η σειρά του Παπαδημητρόπουλου να σκοράρει με πλασέ από κοντά και αφού ο Λαχανάς είχε αποκρούσει νωρίτερα το σουτ του Κουλουρίδη.

Στο δεύτερο μέρος ο Θρίαμβος προσπάθησε ν’ αντιδράσει, όμως η Λαύρα ήταν αυτή που πέτυχε γκολ “καθαρίζοντας” οριστικά το παιχνίδι. Σκόρερ και πάλι ήταν ο Παπαδημητρόπουλος στο 62′ μετά από πολύ ωραίο σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή.

Διαιτητές: Αρβανίτης, Αθανασόπουλος, Αργυριάδης

ΛΑΥΡΑ (Αργύρης Ψαρρός): Μανιώτης, Αναστασίου (53’ Διαμαντής), Τσάκαλος, Σημαιάκης (82’ Γκίκα), Σκούρας, Βοτσαΐτης, Παπαδημητρόπουλος, Πολυμερόπουλος (87’ Δράκος), Κουλουρίδης, Ρούσσος, Μυτιληνός (82’ Παπαγεωργίου)

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Μπάμπης Κατσάνος): Λαχανάς, Καλούμενος, Λίτσας (80’ Έμνερ), Κολοκυθάς, Τσαπικούνης, Απέργης, Τάπραντζης (68’ Σταθάρας), Κωνσταντίνου, Μαυρούτσικος, Μιράκα, Χάλαρης.

Related posts

Έχασε τα μπαράζ για την άνοδο η Θύελλα Αγ. Δημητρίου, 1-1 εκτός με Πετράλωνα

Abola Team 3

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Αγ. Θωμά (ΦΩΤΟ)

Abola Team 3

Ευχαριστίες από το Σύνδεσμο Προπονητών Αθήνας

abola10