free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ένα και αρκετό για τη Θύελλα!

Στη σπουδαία μάχη της παραμονής για τον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου επικράτησε με 1-0 της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα!


ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ – ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 1-0

Το γκολ της νίκης για τους γηπεδούχους σημείωσε στο 33’ ο Διγενής. Κακό το αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους και από την άποψη της ψυχολογίας, αφού σε συνδυασμό και μετά άλλα αποτελέσματα της αγωνιστικής έπεσαν στην τελευταία θέση.

Ανακοινώνεται ο Τσιώλης

Την πρώτη του προπόνηση με τη Θύελλα Αγίου Δημητρίου αναμένεται να κάνει την Τρίτη ο Βαγγέλης Τσιώλης. Ο έμπειρος προπονητής τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση του Τάσου Τσακόγιωργα και πιάνει δουλειά με στόχο φυσικά να διατηρήσει τη Θύελλα στην Α’ Κατηγορία. Μάλιστα σήμερα ήταν στην κερκίδα και παρακολούθησε την αναμέτρηση.

Διαιτητές: Πατεράκης, Μπεκιάρι, Κοντοπάνος

ΘΥΕΛΛΑ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Ζαγαρέλος, Χαραλαμπόπουλος, Σταμίρης (81’ Καλαμάρης), Καμπουρούδης, Παπαθανασίου, Π. Τζελέφας (66’ Νταλάκας), Κουκοβίνης, Σ. Τζελέφας, Νομικός (92’ Λιατος), Παπανικολάου, Διγενής (91’ Γιαννόπουλος).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ (Γιώργος Γκοβερίνος): Καβακλής, Λυκουρόπουλος, Πάλλας (46’ Κόνιαρης), Μινάι, Στρέφι, Σωτηρόπουλος (46’ Μαυρίδης), Ποζίδης, Γιαννούλης, Βλαχάκης (59’ Θεοδωρης), Καλλιοντζάκης, Μιχαλόπουλος (87’ Ανεστίδης).

Related posts

«Έφυγε» ο Σταύρος Παπαβασιλείου!

Kώστας Παλαιολόγος

Έσωσε τη νίκη στο τέλος ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου!

abola10

Χριστούλης το νέο “χτύπημα” του Άρη Πετρούπολης

abola10