free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΚΑΡΕ…ΤΟΥ ΦΩΣΤΗΡΑ!

Τίποτα δεν σταματά την ομάδα του Θύμιου Γεωργούλη που αυτή τη φορά επικράτησε πολύ εύκολα των Σουρμένων με 4-0!

ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΣΟΥΡΜΕΝΑ 4-0

Το σκορ άνοιξε το ο Ηλιάδης μόλις στο 6’ με δυνατό σουτ .Τρία λεπτά μετά ο Πανάκης θα κάνει το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Μαρίνου. Στο 32’ ο Σίμωσης θα πιάσει το σουτ με τον Καισαρίτη ν’αποκρούει. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ‘’Φονέας’’ φιλοδώρησε με άλλα δύο γκολ τα Σούρμενα με τον Ασημάκη να κάνει με σουτ το 3-0 στο 47’ και στο 60’ με τον Σίμωση με πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο ίδιος.

Δυναμικό παρών από τον κόσμο του Φωστήρα που με καπνογόνα και με συνθήματα στήριξε την ομάδα του και χάρηκε την νίκη. Στο γήπεδο ήταν και ο γνωστός δημοσιογράφος Γ. Γεωργίου παρά την πρόσφατη αδιαθεσία του.

Φωστήρας (Θύμιος Γεωργούλης): Παπαδόπουλος, Κωνσταντινίδης, Καλλιμούκος (56’ Καλαγκάνης), Μπένα, Γούλας (75’ Φωτιάδης), Πανάκης, Ηλιάδης, Πίσσας, Σίμωσης, Μαρίνου (46’ Κουτσούμπας), Ασημάκης (64’ Αλεξίου)

Σούρμενα (Γιάννης Μητρούσης): Καισαρίτης, Ακογλάνης (66’ Μερετσόλιας), Βουρλούμης, Κολλινιάτης, Χιώτης (56’ Μαρινάκης), Πρέκας, Φωστέρης, Μανωλιάδης, Φατσέας (56’ Ζουζουλής), Δημογιάννης, Παπαδάκης (66’ Φέρτης)

Διαιτητής: ΓΚΑΜΑΡΗΣ Α.

Βοηθοί: ΔΟΣΗΣ Μ., ΖΥΓΑΣ Π

ΡεπορτάζΓιάννης Μελίτας

Related posts

Mε απόλυτη επιτυχία η συνεστίαση των Σουρμένων (φώτο και βίντεο)

abola10

Επιστροφή Φώτη Τρακόση στο Καματερό

Abola Team 3

Τρανός: «Το εύρος του σκορ μας αδικεί»

Kώστας Παλαιολόγος