free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ξέσπασε η Καλλιθέα!

Μαζεμένα βρήκε τα γκολ που έψαχνε το τελευταίο διάστημα η Καλλιθέα επικρατώντας εύκολα με 4-0 του Απόλλωνα Ερέτριας.

 

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ 4-0

Η Καλλιθέα άνοιξε το σκορ σε κομβικό σημείο και συγκεκριμένα στο 43’ με τον Γκέτσι, ενώ πήρε σαφές προβάδισμα για τη νίκη με ένα ακόμη γκολ του ίδιου παίκτη στις αρχές του δευτέρου μέρους και συγκεκριμένα στο 50’. Στο 57’ το ματς τελειωσε για τους γηπεδούχους, οι οποίοι και έκαναν το 5-0 (αυτογκόλ Κορακιανίτη μετά από γύρισμα του Γκέτσι). Στο 70’ ο Μακρυγιάννης με κοντινό πλασέ (από γύρισμα του Κιμπαλούλα) έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, γράφοντας το τελικό 4-0. *Με δέκα παίκτες έπαιζαν οι φιλοξενούμενοι από το 78ο λεπτό, λόγω του τραυματισμού του Ρούσσου και αφού οι Ευβοιώτες είχαν ολοκληρώσει τις αλλαγές τους.

Διαιτητές: Γ. Φίτσας, Καντανολέων-Παύλος (Δυτικής Αττικής)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Ευαγγέλου, Ζεζάι, Τσώνης (29′ λ. τρ. Γκρόσιος), Μάκος, Μήλιος (46′ Βασιλειάδης), Χαρίτος, Κιμπαλούλα (71′ Χρήστου), Μακρυγιάννης (78′ Γκιζγκιζιάν), Γκέτσι
 
ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Δημήτρης Βαλκάνος): Ναβροζίδης, Άλμπαν (60′ Ρούσσος), Κορακιανίδης, Σμπιλίρης, Καλοχωρίδης, Ντουλαβέρης (64′ Μπαλόζι), Σεόλ, Βαλκάνος, Μώρος, Τόρρα (73′ Κοκάλας), Αμαραντίδης (69′ Τσίγκας).

Related posts

Συνεχίζει και ο Κεμπέ στην Άνω Μερά

Kώστας Παλαιολόγος

“Χαραυγιακέ, ποτέ δεν είσαι μόνος”!

abola10

Γ’ Εθνική: Οι τριάδες των διαιτητών στον 7ο όμιλο

Abola Team