free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Νίκη που μας οπλίζει αυτοπεποίθηση, αποκτούμε σταθερότητα»

Στην αξία του εκτός έδρας θριάμβου επί της Αθηναϊδας αναφέρθηεκ ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου

 

 

 

 

Την εξαιρετική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κηπούπολη με τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί της Αθηναϊδας με 1-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία σηματοδότησε το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» για πρώτη φορά στη διάρκεια της φετινής περιόδου, μα πάνω απ’ όλα ήταν η πρώτη φορά όπου φέτος η φιλόδοξη ομάδα των δυτικών προαστίων κράτησε το «μηδέν» παθητικό.

 

Με τον τεχνικό ηγέτη Δημήτρη Φιλίππου να έχει κάθε λόγο να αισθάνεται περιχαρής για το νέο κατόρθωμα των ποδοσφαιριστών του:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία μας οπλίζει με αυτοπεποίθηση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας. Σ’ ένα ιδιαίτερο γήπεδο, όπου αντιμετωπίζουμε δυσκολίες λόγω των μικρών του διαστάσεων καταφέραμε να επιβάλουμε πλήρως τον ρυθμό μας. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε πολύ νωρίς μόλις στο πέμπτο λεπτό κι εν συνεχεία δεν απειληθήκαμε σχεδόν καθόλου από τους αντιπάλους μας. Οι παίκτες μου έδειξαν τρομερή συγκέντρωση σε σημείο τέτοιο όπου πιστεύαμε ότι δεν θα μπορούσε να χαθεί για κανένα  λόγο αυτό το παιχνίδι. Το πλέον σημαντικό είναι ότι πετύχαμε Τρίτη συνεχόμενη νίκη για πρώτη φορά φέτος, όπως φυσικά και το ότι διατηρήσαμε το μηδέν παθητικό επίσης για πρώτη φορά. Οι παίκτες μου δείχνουν να αποκτούν σταθερότητα στην απόδοσή τους και το κυριότερο βγάζουμε πολύ καλύτερα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο για όλο και μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τη διοίκηση του Αλέξανδρου ΚινδΙλίδη και το τεχνικό επιτελείο της Αθηναϊδα προεξέχοντος του φίλου Παναγιώτη Καλαίτζίδη για την άριστη φιλοξενία τους. Θα ανταποδώσουμε στον δεύτερο γύρο».

 

Related posts

Λαζάρου (Φοίνικας Περ.): “Δεν ήμασταν καλοί στα στημένα”

abola10

Ζαμπούρας: «Νίκη που μας δίνει τη δυνατότητα να ξεφύγουμε!»

Kώστας Παλαιολόγος

Ανακοίνωσε τον επιθετικό Νίκο Ντάρλα η Αθηναϊδα

Kώστας Παλαιολόγος