free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Το τιμόνι του Υμηττού στον Μάκη Ραφαηλίδη

Ο Μάκης Ραφαηλίδης αποτελεί τον νέο τεχνικό καθοδηγητή της ομάδας του Υμηττού στη θέση του Γιώργου Μπαρμπαλιά

 

 

 

 

Η εντός έδρας ήττα από τον ισχυρό Αίμο Πετρούπολης με 1-0, που έφερε τον Υμηττό σε ακόμη πιο δυσμενή θέση στο βαθμολογικό πίνακα του δευτέρου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ δημιούργησε ραγδαίες εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου των ανατολικών προαστίων.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Στέλιου Μανούσου προχώρησε στην πρόσληψη του Μάκη Ραφαηλίδη για τον τεχνική ηγεσία, με τον μέχρι πρότινος τεχνικό ηγέτη Γιώργο Μπαρμπαλιά να διατηρείται στο πόστο του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής.

Ο Μάκη Ραφαηλίδης είναι γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της χώρας από την ποδοσφαιρική του θητεία σε Δόξα Δράμας και Αθηναϊκό, ενώ ως προπονητής εργαζόταν για πέντε χρόνια στις ακαδημίες του Αθηναϊκού. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Στέλιου Μανούσου: 

«Η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία θεωρήθηκε επιβεβλημένη, ώστε η ομάδα να μπορέσει να ορθοποδήσει και κυρίως να ξαναβρεί  τη δύναμη να αντιδράσει και να μπορέσει να κάνει την αντεπίθεσή της. Την τενχική ηγεσία αναλαμβάνει ένας άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και κυρίως ψάχνει το επόμενο βήμα στην προπονητική του διαδρομή. Ξεκάθαρη επιδίωξή μας πλέον, είναι να επανέλθουμε στις επιτυχίες και να πάρουε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς μέχρι τη διακοπή των Χρστουγέννων. Εν συνεχεία θα αναζητήσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για τη μεταγραφική μας ενίσχυση»

 

 

 

 

Related posts

Παραιτήθηκε από τον ΠΟΨ ο Γιώργος Παπαδόπουλος

Abola Team 3

Φιλίππου: «Να αποδείξουμε ότι παλεύουμε όλα τα ματς!»

Kώστας Παλαιολόγος

‘’Πνίξανε’’ τον Ποσειδώνα τα Μελίσσια

Γιάννης Μελίτας