free page hit counter
17.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Πήραμε σημαντική νίκη, θα μπορούσαμε να το είχαμε καθαρίσει νωρίτερα»

Στην αξία της εκτός έδρας νίκης επί της Χρυσούπολης στάθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Την αξιομνημόνευτη πορεία της στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Αλσούπολη, χάρη στη σπουδαία εκτός έδρας νίκη της επί της Χρυσούπολης με 1-0.

Ένα αποτέλεσμα, που καταδεικνύει τη διαρκή αγωνιστική  άνοδο του συλλόγου των βορείων προαστίων, με τον τεχνικό Θανάση Ψύλλια να εκφράζει την  απόλυτη ικανοποίησή του από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο έμπειρος τεχνικός: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη, η οποία αναδεικνύει τη διαρκή αγωνιστική μας άνοδο. Ήμασταν η ομάδα που είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και την καθολική υπεροχή, αφού δημιουργήσαμε και χάσαμε πολλές ευκαιρίες να δώσουμε μεγαλύτερες διαστάσεις τη νίκη μας,. Θα μπορούσαμε βάσει ευκαιριών να καθαρίσουμε νωρίτερα την κατάκτηση των τριών βαθμών, αλλά δεν το κάναμε και κρατήσαμε τη Χρυσούπολη στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος μέχρι το τέλος. Από ένα σημείο κι έπειτα φοβηθήκαμε μήπως επαληθευόταν ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Ευτυχώς όλα πήγαν κατ’ ευχήν και φτάσαμε σε μία επιτυχία, η οποία μας οπλίζει με θάρρος και αυτοπεποίθηση ενόψει της κρίσιμης συνέχειας».,

 

Related posts

Κινδιλίδης: «Τελικός με τη Χρυσούπολη!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πετρίδης: «Στο δεύτερο μέρος χάθηκε η μπάλα!»

Kώστας Παλαιολόγος

Πέντε αστέρων ο Βύρωνας!

Abola Team