free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: Η σκληρή δουλειά για την ανατροπή συνεχίζεται!

Παραμένει σε δύσκολη θέση, όσον αφορά τη μάχη της παραμονής η Δάφνη Παλαιού Φαλήρου, όμως στο σύλλογο συνεχίζουν την προσπάθεια.

 

Φυσικά το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμα αφού τώρα μπαίνουμε στην 12η αγωνιστική και η διαφορά από τη γραμμή της σωτηρίας παραμένει μόλις στη μία νίκη.

Ως εκ τούτου, τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Στη Δάφνη γνωρίζουν τις απαιτήσεις που υπάρχουν, όμως, δεν σταματούν να παλεύουν για το καλύτερο. Άλλωστε η διοίκηση που έχει αναλάβει την ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει εξαιρετική δουλειά και είναι ικανή να φέρει εις πέρας και τις τωρινές δυσκολίες που υπάρχουν. Τουλάχιστον, αυτό απέδειξε στο πρόσφατο παρελθόν.

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής, όπου και όλες οι ηλικιακές ομάδες τα πηγαίνουν καλά στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Η Κ18 και η Κ16 βρίσκεται στη 2η θέση των ομίλων τους, ενώ η Κ14… σπέρνει τον τρόμο στο διάβα της σκοράροντας κατά ριπάς και μετρώντας το απόλυτο των νικών σε οχτώ αγώνες!

Όσον αφορά την αντρική ομάδα, πρέπει να σημειωθεί ότι η Δάφνη αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, η οποία δεν αντικατοπτρίζει τις πραγματικές της δυνατότητες. Κάτι που γνωρίζουν καλά ο Γκοβερίνος και οι παίκτες του και παλεύουν καθημερινά για να βελτιωθούν και να έρθουν και τ’αποτελέσματα.

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής απέναντι στον Άρη Πετρούπολης φθάνει στην τελική ευθεία και θεωρείται σίγουρο πως σε περίπτωση νίκης των γηπεδούχων, η ψυχολογία θ’αλλάξει άρδην προς το καλύτερο.

*Στη φώτο είναι οι: Γιώργος Γκοβερινός και Γιάννης Δελημιχαήλ, ενώ πίσω και από αριστερά κάθονται οι Παναγιώτης Μασουρίδης (ταμίας), Μάνος Βατσινάς (πρόεδρος) και Αντώνης Αλιμπέρτης (αντιπρόεδρος και υπεύθυνος Υποδομών).

 

Related posts

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ: “Σε αυτό το τουρνουά νικήσαμε όλοι”!

abola10

Διάνα: «Ετοιμοπόλεμος» ο Μιχάλης Κατσίκιας

Γιώργος Ανανίδας

Χατζηαλέξης: «Μονόδρομος η νίκη με Γλυφάδα!»

Kώστας Παλαιολόγος