free page hit counter
16.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μπουγάς: «Άλλο ένα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕ Ελευθερούπολης»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με την Ελευθερούπολη αναφέρθηκε ο τεχνικός των Μελισσίων Δημήτρης Μπουγάς

 

 

 

Με το ίδιο αγωνιστικό πνεύμα συνεχίζουν να προσεγγίζουν στα Μελίσσια όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν.

Μετά την «λευκή» εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε το πρωτοπόρο συγκρότημα του δευτέρου ομίλου της Β’ Κατηγορίας απέναντι στην Κοψαχείλα, άπαντες έχουν στρέψει την  προσοχή τους στο νέο ντέρμπι  που ακολουθεί κόντρα στην φιλόδοξη και ιδιαίτερα δυνατή Ελευθερούπολη.

Ο τεχνικός ηγέτης Δημήτρης Μπουγάς και οι στενοί του συνεργάτες όλο αυτό το διάστημα δούλεψαν πολύ εμπεριστατωμένα, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές να επιδείξουν την απαιτούμενη συγκέντρωση και προσήλωση στο τακτικό «κομμάτι»

Όσον αφορά την εν γένει προσέγγιση της μέχρι τώρα σειράς αγώνων, οι έμπειρος τεχνικός των Μελισσίων έσπευσε να τονίσει τα εξής:

«Για εμάς το παιχνίδι με την Ελευθερούπολη δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμη  ντέρμπι μετά από αυτό που δώσαμε κόντρα στην Κοψαχείλα. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα η οποία τα τρία – τέσσερα τελευταία χρόνια παλεύει συνεχώς να ανέβει κατηγορία και για διάφορους λόγους δεν τα έχει καταφέρει. Σκοπός μας είναι να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί και προσηλωμένοι γίνεται.»

 

Related posts

Φυλακούρης: «Κάθε ματς είναι και τελικός!»

Eπέστρεψε ο Κένταυρος Βριλησσίων!

abola10

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΤΣΑΝΟΣ

admin