free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιστροφή στις νίκες για το Θρίαμβο Αθηνών!

Άλλη μία επιτυχία πέτυχε ο Θρίαμβος, αυτή τη φορά επικρατώντας με 2-0 του Κεραυνού Γλυφάδας.

 

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ  2–0

Στο 29’ ο Κωνσταντίνου (κορυφαίος του γηπέδου) πέρασε όποιον βρήκε από δεξιά σέντραρε και ο Χάλαρης με εξαιρετικό πλασέ στον αέρα έδωσε το προβάδισμα στο Θρίαμβο.

Μάλιστα στο 40′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από κάθετη πάσα του Πότση στον Μαυρούτσικο ο οποίος και ανατράπηκε. Όμως το γκολ δεν ήρθε για τους «κυανοπράσινους» αφού ο Τουρκοχωρίτης… ψάρωσε τον Πότση.

Τελικά η νίκη για το σύνολο του Μπάμπη Κατσάνου «κλείδωσε» στο 90’. Ο Κολοκυθάς έβγαλε πίσω από την πλάτη της άμυνας τον Καλούμενο ο οποίος μπήκε στη περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κωνσταντίνου με τον τελευταίο να γράφει το τελικό 2-0.

 

Ανάσα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ιστορική ομάδα αυτή η νίκη.

Ο πρόεδρος Γιώργος Γρηγορακάκης δήλωσε ιδιαιτέρως ικανοποιημένος από τη δουλειά του Μπάμπη Κατσάνου, ο οποίος δουλεύει με τους ποδοσφαιριστές του αρκετά στο τακτικό κομμάτι.

Τέλος από το Θρίαμβο ευχαριστούν τον κόσμο τους για την παρουσία τους στο παιχνίδι!

 

Διαιτητές: Κοντοπάνος, Τζίκας-Κοσκινάς

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΘΗΝΩΝ (Μπάμπης Κατσάνος): Λαχανάς, Πίσσας, Μιράκα, Απέργης, Τσαπικούνης, Κωνσταντίνου (90′ Μάκος), Μαυρούτσικος, Κολοκυθάς (88′ Κουτρούλης), Καλούμενος, Πότσης (68′ Τάπραντζης), Χάλαρης

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Αδαμόπουλος): Τουρκοχωρίτης, Μπάκος, Σφικτός (66′ Συννεφιάς), Ιωακειμίδης, Κτενάς, Καπλάνης, Γαλημίτης, Σέχου (61′ Καλογιάννης), Παπαδόπουλος, Κόντος (85′ Εφραιμίδης), Τουρτούλας (46′ Συνοδινός). 

 

Related posts

Ο Παντελής Σταθόπουλος ανέλαβε τον Γκυζιακό

Kώστας Παλαιολόγος

Μανωλάς: «Όταν οι άλλοι έπεφταν, εμείς συνεχίζαμε!»

Ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών η Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος