free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Λαζάρου: Σημαντικό ντέρμπι με την Κηπούπολη

Δηλώσεις του προπονητή του Φοίνικα Περιστερίου, Γιώργο Λαζάρου, για το επικείμενο εκτός έδρας ματς με την Κηπούπολη φιλοξενεί το ABOLA.
 
Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε με καλά λόγια για την Κηπούπολη και παράλληλα δεν έκρυψε την αισιοδοξία του ότι ο Φοίνικας μπορεί να πάρει κάτι από το ματς.
Πιο αναλυτικά ανέφερε:
“Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς, αφού παίζουμε με ένα εκ των φαβορί του ομίλου και μια καλά δουλεμένη και έμπειρη ομάδα.
Επιπλέον, πρόκειται για ένα γειτονικό ντέρμπι, κάτι που μόνο του έχει ιδιαίτερη σημασία. Ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, όμως και εμείς με αφετηρία το τελευταίο ματς νιώθουμε ότι μπορούμε να έχουμε μια καλή συνέχεια.
Είμαστε μια καινούργια ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες και προσπαθούμε σε κάθε αγωνιστική  να κτίζουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα.
Γνωρίζουμε τις αγωνιστικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε στο ματς, δουλεύουμε πάνω σε αυτές, και θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε το πλάνο μας. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες μου θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό για ένα θετικό αποτέλεσμα.”

Related posts

Ζουμπατόπουλος: Να μην συνεχιστεί αυτή η αβεβαιότητα

admin

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

Τέλος ο Καρύδης από το «τιμόνι» της ΑΕ Ηρακλείου

Kώστας Παλαιολόγος