free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Πήρε το ντέρμπι κορυφής ο Πανιώνιος Καισαριανής!

Σε ένα σημαντικό παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον 2ο όμιλο της Γ’ ΕΠΣΑ, αφού και οι δύο ομάδες στοχεύουν στην άνοδο, ο Πανιώνιος Καισαριανής ήταν ο μεγάλος νικητής!

 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ 2-0

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός ήταν πολύ καλύτερος, αφού και οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους με τους γηπεδούχους τελικά να εκμεταλλεύονται μία από αυτές. Ωραίο γύρισμα από τα αριστερά του Ξένιου και ο επερχόμενος Κάρκος με πλασέ από κοντά άνοιξε το σκορ στο 10′.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έριξαν το τέμπο και κράτησαν μακριά από την εστία τους τούς φιλοξενούμενους, που αν και πίεσαν για την ισοφάριση, τελικά δεν κατάφεραν κάτι.

Έτσι στο 90’ ο Ξένιος με ωραίο πλασέ “κλείδωσε” τη νίκη του Πανιωνίου Καισαριανής διαμορφώνοντας το τελικό 2-0!

Διαιτητές: Τράντας, Ντέμσιας, Σταυρόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παναγιώτης Πρασσάς): Πρασσάς Μ., Αρβανίτης, Μαραγκός, Διονυσόπουλος, Γκοβόλιας, Ντουρμετάκης, Βουτζαλής (78’ Χριστακόπουλος), Κάρκος (69’ Πάσιος), Ξένιος, Πρασσάς Η. (90’ Κατσανάκης), Οικονομόπουλος (80’ Ραυτόπουλος)

ΠΑΓΚΡΑΤΙ (Νίκος Ακριτίδης): Κελαϊδίτης, Γιούτσος (46’ Χαλκιαδάκης), Νεζίρι, Μηνόπουλος, Κρεμόπουλος, Φωτιάδης, Κοντογιάννης (86’ Ψωμάς), Κουρουπάκης, Ελευθεριάδης (46’ Καραβουσάνος), Στρατής, Ρίζος

Related posts

Άστερας Εξ.-Πέρα Κλουμπ: Συγκλονιστικό ντέρμπι με νικητή το “Δικέφαλο”

Ρένος Γιαμπουράς

Τα σημερινά (9/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΑ

Abola Newsroom

Επτά ανανεώσεις για τα Ιλίσια 2004