free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ – ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2-1

Στο σπουδαίο ντέρμπι κορυφής των βορείων προαστίων η Κηφισιά ήταν η μεγάλη νικήτρια επικρατώντας με 2-1 του Ηρακλείου. Μάλιστα η επικράτηση των γηπεδούχων γίνεται ακόμα πιο σημαντική αφού είχαν βρεθεί πίσω στο σκορ. Παράπονα κατά της διαιτησίας και με επίσημο τρόπο έκαναν οι φιλοξενούμενοι, καθώς εξέδωσαν ανακοίνωση.

Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 31′ με κοντινή κεφαλιά του Χρυσάφη έπειτα από ολιγωρία στην άμυνα των γηπεδούχων. Η ισοφάριση όμως ήρθε στο 74΄ με κοντινή προβολή του Ρέντζη έπειτα από ωραία σέντρα του Γκούμα στο δεύτερο δοκάρι και η ανατροπή ολοκληρώθηκε  για την Κηφισιά στο 87′ με κεφαλιά του Χρονακόπουλου μετά από ωραία σέντρα και πάλι του Γκούμα.

Διαιτητές: Μαχαίρας Ε., Γουρέλης, Γκικόπουλος

ΚΗΦΙΣΙΑ (Ηλίας Καλοπήτας): Βαμβακάς, Καπλάνης (62′ Τζέλης), Έσλερ, Τεγούσης, Μεϊμάρογλου, Γεωργόπουλος, Ρεντζής (91′ Αποστόλου), Πρίτσας, Δρόσης (46′ Παπαδόπουλος), Γκούμας, Οκσίζογλου (79′ Χρονακόπουλος)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Άγγελος Καρύδης): Ντάλας, Αυγουστάτος, Κατσούλης, Γκόλιας, Τούμπας (65′ Βασιλός), Χρήστου, Αντωνόπουλος, Τσακλάνος, Τελχάι, Χρυσάφης, Σπυρόπουλος (88′ Μέρτκολα)

Related posts

Ο Γενικός Αρχηγός του Ολυμπιακού Ν. Λιοσίων Αντώνης Παρασκευόπουλος σήμερα στις 9.30 μ.μ.

Τάσος Ζαφειρίου

Κουσάνας: «Η ομάδα συνεχίζει σε αύρα επιτυχιών!»

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: «Κάναμε γνωστό το Βύρωνα στην Ευρώπη»

abola10