free page hit counter
20.2 C
Αθήνα
23 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ο Χαραυγιακός είναι εδώ!

Σπουδαίας σημασίας νίκη πανηγύρισαν οι πρωταθλητές που πέρασαν νικηφόρα από τη Χαλκίδα επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας!

ΧΑΛΚΙΔΑ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 0-2

Μετά από εφτά αγωνιστικές χωρίς να πανηγυρίσει νίκη και ακόμα χειρότερα χωρίς να σκοράρει, ο Χαραυγιακός πέτυχε σπουδαίας σημασίας νίκη απέναντι στη Χαλκίδα με 2-0 και απέδειξε πως δεν μπορεί κανείς να τον ξεγράψει στη συνέχεια του πρωταθλήματος και στη μάχη της παραμονής! Μασούσαν…σίδερα οι παίκτες του Λουκά Ρόπα και έφτασαν πανάξια στο…εξάποντο και παραμένουν ολοζώντανοι στη μάχη της παραμονής! Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 15′ ο Κόντη για να έρθει ο Γιαννόπουλος στο 71′ και να γράψει το τελικό 0-2.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Δ. Λύκος): Σταυριανός, Δούλος (85′ Μπασινάς), Σχίζας, Χολέβας, Μπουζούρας, Βέργος (30′ Σταματούκος), Ντάμπος, Παπαδάκης (57′ Πλούμης), Πατερίτσας, Γιαλαμίδης, Χαραλαμπίδης (77′ Νυφαδόπουλος)

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λ, Ρόπας): Βακερλής Στρ., Μαραγκουδάκης, Ράμμος, Μιχελής (35′ Παπαγγελής), Κόντι, Γιαννής, Κασσιανός, Βιέννας (69′ Γουργιώτης), Φερεντίνος, Παρασκευόπουλος (87′ Βλάχας), Γιαννόπουλος

Related posts

ΠΑΟ Ρουφ: Πρώτη συνάντηση τέσσερις μήνες μετά, αρνητικά όλα τα τεστ κορονοϊού (pics)

Γιώργος Ανανίδας

Φωτογραφικό… ρεπορτάζ από το ματς ΠΑΟ Ρουφ-Πανγυθεατικός

admin

Αιολικός: Ένας «Μασσαλός» στην Μυτιλήνη

Nάσος Φακίδης