free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Βαθμός» για Θρασύβουλο

 

Ηρακλής Ελευσίνας – Θρασύβουλος 2-2

 

Ο Θρασύβουλος «έφυγε» από την Ελευσίνα με τον «βαθμό» καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Ηρακλή Ελευσίνας παρότι αγωνιζόταν για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες. Η ομάδα από την Φυλή «άνοιξε» το σκορ με τον Αγγελιδάκη στο 13’, με εκείνη της Ελευσίνας να φέρνει το ματς στα «ίσια» με τον Καλογρίδη στο 22’ (1-1). Οι φιλοξενούμενοι, έμειναν  με δέκα παίκτες στο 7’ λόγω της αποβολής του Ευθυμιάδη στο 37’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα οι Κυπελλούχοι ΕΠΣΔΑ να εκμεταλλευτούν την αριθμητική τους υπεροχή και να κάνουν την ανατροπή στο 56’ και πάλι με τον Καλογρίδη (2-1). Ωστόσο, ο Θρασύβουλος στο 90’ μπόρεσε και πήρε τον «βαθμό» στο 90’ με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κοντούλη και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Αλιάγας  με βοηθούς τους Πλάκα και Ηλία.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ:  Τζωρτζινάκης, Τοπτίδης, Μπίμπα, Σκαμαντζούρας, Πατσιονίδης, Διγκράν, Μπακάμης (75’ λ. τρ. Καφαντάρης), Κόρμαλης, Κατσάφαρος, Καλογρίδης, Τσεβάς (89’ Τερζίου)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μολτάβαν, Ευθυμιάδης, Μιχαλακάκος, Μιχαηλίδης, Σφακιανάκης, Καπουράνη, Καψάλας (74’ Ζώης), Μετοχιάτης (78’ Χαντζίκος), Λώλος, Κοντούλης, Αγγελιδάκης

Related posts

Η οικογένεια του ΑΣ Ποντίων πενθεί

Nάσος Φακίδης

Βύζας Μεγάρων: Κινείται νομικά κατά Πασσαλή η διοίκηση

Nάσος Φακίδης

Η επείγουσα ανακοίνωση της ΕΠΣΔΑ για αγώνα της Β’ κατηγορίας

Abola Team 3