free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παπαρούνης: «Πολλα συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Tα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Ιλίου απένειμε ο τεχνικός του ΑΟ Χαϊδαρίου Νίκος Παπαρούνης

 

 

 

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτος ο ΑΟ Χαϊδαρίου με την πολύ σημαντική του εκτός έδρας νίκη επί του ΑΟ Ιλίου με 1-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία διατήρησε την ομάδα των δυτικών προαστίων ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και ήρθε να πιστοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη σπουδαία δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα από τον τεχνικό Νίκο Παπαρούνη και τους στενούς του συνεργάτες.

 

Ο αρχιτέκτονας του νέου θριάμβου Νίκος Παπαρούνης έσπευσε να επισημάνει τα εξής: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη κόντρα σε μία δυνατή και ενθουσιώδη ομάδα όπως είναι ο ΑΟ Ιλίου και θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου.. Είχαμε να διαχειριστούμε το γεγονός ότι προερχόμασταν από ένα παιχνίδι Κυπέλλου μεσοβδόμαδα κόντρα στον ΑΟ Περιστερίου, αλλά κάναμε σωστή κατανομή δυνάμεων και τα καταφέραμε. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο πρώτο μέρος με τον Αντώνη Τσαγκάρη κι εν συνεχεία κάναμε πολύ καλή διαχείριση, φτάνοντας σε μία πολύ σημαντική νίκη».

 

 

 

Related posts

Ο Γιάννης Σιλεβίστας ανανέωσε στον ΠΑΟ Ρουφ

admin

Τα Βριλήσσια στην Α’ ΕΠΣΑ!

abola10

Μεταμορφώθηκε στην επανάληψη η Διάνα Ηλιούπολης (2-0)

Abola Team