free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Πήρε τον βαθμό η Αναγέννηση

 

 

Αναγέννηση Μοσχάτου – Αετός Κορυδαλλού 3-3

 

Στο Μοσχάτο η τοπική Αναγέννηση αναδείχτηκε ισόπαλη με το «αγγλικό» 3-3 με αντίπαλο τον Αετό Κορυδαλλού. Η ομάδα του Κορυδαλλού, προηγήθηκε με 0-2 με τα γκολ το πέναλτι του  Καλαϊτζίδη στο 6ο λεπτό και του Κωστόπουλου στο 15’ αλλά εκείνη του Μοσχάτου, μείωσε στο 28’ με τον Φαμπιάνο (1-2). Ο Αετός στο 45’ πήρε ξανά «αέρα» δύο τερμάτων με τον Παπαδόπουλο (1-3) αλλά οι γηπεδούχοι, μείωσαν εκ νέου στο 58’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Οσμανάι, με τον Αετό να μένει με δέκα παίκτες καθώς στην φάση που προηγήθηκε αποβλήθηκε ο Μάναλης. Η Αναγέννηση, προσπάθησε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην συνέχεια εκμεταλλευόμενη και την αριθμητική της υπεροχή και τα κατάφεραν με τον Λάμπρου στο 88’ ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Οσμανάι.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Μοχάμεντ, Ταχιράι, Ρίζος, Τόττης Κ., Λάμπρου, Αλαχούζος (78’ Καπούλας), Οικονομάκης, Οσμανάι, Νελάι (44’ Τσικρίπης), Βασίλι  (86’ Γιαλαμάς), Φαμπιάνο (90’+1’ Λαδιάς)

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Καλογεράς, Τότι, Καλαϊτζίδης, Μπερίσα (90’  Παπαδόπουλος), Μάναλης, Βερούση, Σεβάι (59’ Καλαμάρας), Κανταρτζόπουλος (67’ Ροδίτης), Κωστόπουλος, Νούχο, Παπαδόπουλος

Related posts

Στους «οκτώ» με πεντάρα ο Ήφαιστος!

Kώστας Παλαιολόγος

Ανατροπή για Αετό Κορυδαλλού

Nάσος Φακίδης

Στο «Π. Σαλπέας» ο Βίκτωρας Μητρόπουλος!

Kώστας Παλαιολόγος