free page hit counter
15.4 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Βγάζουμε με μεγαλύτερη συχνότητα όσα δουλεύουμε στις προπονήσεις»

Στους τομείς της ανοδικής πορείας του Πανερυθραϊκού αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

 

Την πιο ευρεία φετινή του νίκη στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Πανερυθραϊκός χάρη στο επιβλητικό 4-0 επί του δυνατού Ηφαίστου Περιστερίου.

 

Μία επιτυχία, η οποία συνοδεύτηκε με εκπληκτική εμφάνιση για το συγκρότημα των βορείων προαστίων, το οποίο αποδεικνύει με τη σειρά του το διαρκές αγωνιστικό του ανέβασμα σε όλους τους τομείς.

Με τον τεχνικό Αντώνη Τσιμπάκη να παρουσιάζεται ιδιαίτερα ευχαριστημένος:

«Πραγματοποιήσαμε μία αρκετά θετική εμφάνιση. Βγάζουμε πλέον ανά τακτά χρονικά διαστήματα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις. Κόντρα στον Ήφαιστο Περιστερίου βγάλαμε πολλούς αυτοματισμούς και όμορες φάσεις και αυτό το στοιχείο μας χαροποιεί. Διαπιστώνουμε ότι αρχίζει η ομάδα να «ρολάρει» να βγάζει με μεγαλύτερη συχνότητα αυτοματισμούς. Θεωρώ ότι στο δημιουργικό κι εκτελεστικό κομμάτι λειτουργήσαμε αρκετά καλά, όπως αποδεικνύεται κι από το εύρος του σκορ, Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και προχωράμε. Πλέον η όλη μας σκέψη και προσοχή επικεντρώνεται στο επόμενο πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Ολυμπιακό Λιοσίων”.

Related posts

Ο Ηλυσιακός με πέναλτι του Ξανθόπουλου 1-0 τον Βύρωνα

Abola Team

Κόλλησαν στο μηδέν Θύελλα και Κηπούπολη

Abola Team

«Αποχαιρέτησε» τον Θανάση Γιαννακόπουλο ο ΠΑΟ Ρουφ

Kώστας Παλαιολόγος