free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Φιλίππου: «Από τα ματς που δεν θέλεις να τελειώσουν!»

Τον ενθουσιασμό του για το σπουδαίο θέαμα που πρόσφεραν οι παίκτες του και τη νίκη με 4-2 επί του Φοίνικα Περιστερίου εξέφρασε ο τεχνικός της Κηπούπολης Δημήτρης Φιλίππου.

 

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρώτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε ακάθεκτη η Κηπούπολη με τον θρίαμβό της με 4-2 επί του γειτονικού Φοίνικα Περιστερίου.

 

Αξίζει να τονιστεί ότι αυτή η επιτυχία σηματοδότησε το τέταρτο συνεχόμενο «τρίποντο» για το φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων, η οποία το εδραίωσε στη δεύτερη θέση με διαφορά έξι πόντων από τους διώκτες του.

Μία νίκη,  η οποία ωστόσο ήρθε στο τελευταίο δεκάλεπτο κι έπειτα από συγκλονιστική εμφάνιση και ανατροπή, η οποία έρχεται να αναδείξει τα τεράστια ψυχολογικά αποθέματα αυτής της ομάδας που έχει δομηθεί τα τελευταία χρόνια και οδηγεί την Κηπούπολη στον δρόμο των επιτυχιών.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός Δημήτρης Φιλίππου απονέμει τα εύσημα στους παίκτες του:

 

«Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός ιδιαίτερα αξιόλογου αντιπάλου, όπως είναι ο Φοίνικας Περιστερίου. Έγινε ένα παιχνίδι πραγματική διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Από αυτά που κάθε υγιής φίλαθλος δεν θέλει να τελειώσουν.

 

Ήταν η τέταρτη διαδοχική μας νίκη, η οποία μας πάρει τη δυνατότητα να εδραιωθούμε στην δεύτερη θέση του ομίλου και να απομακρυνθούμε έξι πόντους από τον τρίτο.

 

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καταιγιστικοί, διάστημα όπου πετύχαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά χάσαμε πληθώρα ευκαιριών να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο τέρμα.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης παρουσιαστήκαμε χωρίς την απαιτούμενη συγκέντρωσης, με άμεση συνέπεια να δεχθούμε δύο γκολ. Στη συνέχεια, όμως ανεβάσαμε την απόδοσή μας, πιέσαμε αφόρητα τον αντίπαλο, για να πετύχουμε μία απίστευτη ανατροπή το τελευταίο δεκάλεπτο, διάστημα, όπου σημειώσαμε τρία γκολ. 

Τώρα η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στην αναμέτρηση με την Χρυσούπολη. Μπορεί ο προσεχής μας αντίπαλος να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ωστόσο πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες, αφού με την συγκεκριμένη ομάδα μοιραζόμαστε το ίδιο γήπεδο».

Related posts

Επέστρεψε ο Ρούσσος στην Αγία Ελεούσα

Kώστας Παλαιολόγος

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ – ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 1-0: Τα στιγμιότυπα

abola10

Πετρίδης: «Ήρωες οι Κούρτι και Οικονόμου»

Kώστας Παλαιολόγος