free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου»

Ευχαριστημένος από την γενικότερη εμφάνιση των παικτών του κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου εμφανίστηκε ο τεχνικός του ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

Μία από τις καλύτερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο ΑΟ Ιλίου κόντρα στον ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

Παρά την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τη σαφώς πιο έμπειρη και γεμάτη παραστάσεις πρωταθλητισμού ομάδα του Χαϊδαρίου στην Α’ ΕΠΣΑ, το νεοφώτιστο συγκρότημα του ΑΟ Ιλίου παρουσιάστηκε αρκετά ανταγωνιστικό αναδεικνύοντας πτυχές της ποιότητάς του και με λίγη τύχη θα μπορούσε κάλλιστα να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

 

Κάτι το οποίο ασπάστηκε με δηλώσεις του ο τεχνικός Γιώργος Τζώτζης:

«Θεωρώ ότι απέναντι στον ΑΟ Χαϊδαρίου ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί. Πραγματοποιήσαμε αρκετά καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο με πολύ ψηλές βλέψεις,. Δεχθήκαμε το γκολ, που έκρινε τον αγώνα με ένα πέναλτι, αλλά η άποψη μου είναι ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήμασταν καλύτεροι. Χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες να αποσπάσουμε κάποιο θετικό αποτέλεσμα και γενικότερα εκτιμώ ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω.

Η προσοχή μας πλέον στρέφεται  εξ’ ολοκλήρου στην επόμενη δύσκολη αγωνιστική πρόκληση που μας περιμένει κόντρα στον πρωτοπόρο Φωστήρα. Σίγουρα θα έχουμε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μία πολύ ποιοτική ομάδα, με τεράστια δυναμική, ιστορία και κόσμο. Θα πάμε με στόχο να φανούμε ανταγωνιστικοί και να παλέψουμε».

 

 

Related posts

Νταουτάϊ στον ΠΑΟ Ρουφ

admin

Ελεύθεροι και οι Κολλινιάτης, Μετλίου από τα Σούρμενα

Kώστας Παλαιολόγος

Στην κορυφή ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ, με νίκη 3-2 τον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Abola Newsroom