free page hit counter
11.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Έτοιμοι να παλέψουμε κόντρα στον Παπάγο»

Την αποφασιστικότητά του για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους πρωτοπόρους ανέδειξε ο τεχνικός της Αθηναϊδας Παναγιώτης Καλαϊτζίδης

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν με τις πιθανότητες που τους αναλογούν για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον πρωτοπόρο Παπάγο, παρουσιάζονται άπαντες στην Αθηναϊδα.

Στο φιλόδοξο συγκρότημα της Κυψέλης είναι διάχυτη η δίψα για ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο αυτομάτως θα δώσει τη δυνατότητα στην «Κυρία» να ελπίζει βάσιμα για την εκπλήρωση των στόχων που έχει θέσει από το ξεκίνημα της φετινής περιόδου

Χαρακτηριστικές του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζουν στην Αθηναϊδα την αναμέτρηση κόντρα στους «στρατηγούς» είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

 

«Ολοκληρώνουμε τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις για το έτος που φεύγει μ’ ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον πρωτοπόρο Παπάγο. Από την πλευρά μας νιώθουμε έτοιμοι να δώσουμε τη μάχη μας και να παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα,. Το διάστημα της διακοπής θα μας δώσει τη δυνατότητα να να γιατρέψουμε τις πληγές που έχουμε αφήσει ανοιχτές, ώστε να εμφανιστούμε ακόμη πιο δυνατοί στην κρίσιμη συνέχεια του πρωταθλήματος».

 

 


 

Related posts

Νέο «λουκέτο» μέχρι τις 11 Απριλίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις

Abola Team

Τεχνικό δίδυμο Λιαγκάκη – Μπακατσέλου στον ΑΟΝΑ!

Kώστας Παλαιολόγος

Kώστας Μύλλερ (Φωστήρας Ηλιούπολης): “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά”

Τάσος Ζαφειρίου