free page hit counter
18.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Απαγορεύεται ο εφησυχασμός»

Το στίγμα του ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που περιμένει την ομάδα του, έδωσε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

 

Την εξαιρετική της πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ συνέχισε απτόητη η Αγία Ελεούσα με τη δύσκολη, όσο και ιδιαίτερα σημαντική εκτός έδρας της νίκη επί της Τερψιθέας εμ 1-0.

 

Μία επιτυχία, η οποία επέτρεψε στο φιλόδοξο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να παραμείνει ψηλά και παράλληλα πιστοποίησε τη διαρκή του άνοδο, ολοκληρώνοντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2018.

 

Ο τεχνικός Τάκης Γιαννόπουλος, ωστόσο στις δηλώσεις του, του φρόντισε να διατηρήσει σ υψηλαλ επίπεδα τον τομέα της εγρήγορσης των ποδοσφαιριστών του, λόγω της απαιτητικής συνέχειας που περιμένει τη οάδα του αμέσως μετά το πέρασμα της εορταστικής περιόδου:

 

 

Πήραμε μία πολύ δύσκολη όσο και σημαντική νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Τερψιθέας και απέναντι σε μία ομάδα, η οποία προέρχεται από την Α’ ΕΠΣΑ. Θεωρώ ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, θα μπορούσαμε να είχαμε … κλειδώσει τη νίκη, αφού εκτός από το γκολ, που πετύχαμε, είχαμε δοκάρι και ορισμένες ακόμη κλασικές ευκαιρίες. Κρατάμε τη νίκη, η οποία είναι ιδιαίτερα σημαντική. Το διάστημα των εορτών θα επιδιώξου να διατηρήσουμε σε υψηλά επίπεδα την αγωνιστικότητά μας. Απαγορεύεται ο εφησυχασμός, αφού στις 6 Ιανουαρίου μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στο Χαίδάρι για τα προημιτελικα΄της διοργάνωσης και οφείλουμε να παρουσιαστούμε κατάλληλα προετοιμασμένοι».

 

  

Related posts

Μαντζούνης: «Μιλάμε με πράξεις κι όχι με λόγια!»

Kώστας Παλαιολόγος

Καρπούζας: «Τα γρήγορα γκολ μας έδωσαν αυτοπεποίθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Καραβίδας Αντώνης (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Θέλαμε να συνεχίσουμε με νίκες”

abola10