free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 5ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Επιτροπή σωτηρίας στην Προοδευτική!

ΕΝΗΜΕΡΩTIKH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ

Η επιτροπή σωτήριας του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, απαρτίζεται από τους Α. Ξυγκάκη, Σ. Τζιέρη, Φ.Τζιέρη, Β. Ανδριώτη, Θ. Φαβατά, Αφοί Παρασκευόπουλοι, Μ. Σεβαστόπουλος, Ι. Δρακωνάκης. Η παραιτηθείσα διοίκηση των Νίκου Λεμονή και Αντώνη Καλαμάκη, αποτελεί παρελθόν από το σωματείο μας και η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, ανέλαβε την ομάδα με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ την σωτηρία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η δημιουργία της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ είναι μια κίνηση που συστάθηκε μετά από την καθολική ΑΠΑΙΤΗΣΗ του ΣΥΝΟΛΟΥ των φιλάθλων της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ μας.

Όπως πολύ καλά γνωρίζουμε όλοι μας, η ποδοσφαιρική μας ομάδα θεωρείται από πολλούς , υποβιβασμένη στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Πειραιά, ήδη από τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής (5ος όμιλος), το οποίο φάνηκε και από τις δηλώσεις που έγιναν στην ‘’ Ενημερωτική Συνέλευση ‘’ το βράδυ της περασμένης Παρασκευής 21/ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ / 2018 παρουσία περίπου 150 φιλάθλων του σωματείου μας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Κορυδαλλού, σύμφωνα και με τις δηλώσεις που έγιναν από τον τεχνικό διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Αντώνη Καλαμάκη, ο οποίος ανέλαβε και την ευθύνη για τις εξελίξεις και ο οποίος ήταν και ο δημιουργός της φετινής ποδοσφαιρικής ομάδος (σαιζόν 2018 –2019) καθώς δική του ήταν και η επιλογή των 3 προπονητών που ανέλαβαν την ποδοσφαιρική μας ομάδα (στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος ), με πρώτη επιλογή του Θεόδωρο Γκάτζιο, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει ούτε έναν βαθμό για την ομάδα μας .

Την Κυριακή 23/ΔΕΚ/2018, συναντήθηκαν μέλη της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ με τον προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος κύριο Κυριάκο Μίχα και αφού τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του στην ομάδα μας, του ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας. Η προηγούμενη διοίκηση, για να γνωρίζει όλος ο φίλαθλος κόσμος της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, φρόντισε εκτός από το να αφήσει ΜΕΓΑΛΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ και ΧΡΕΟΣ στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ , να παραδώσει (πριν από την συνέλευση της Παρασκευής) και ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ της ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ στα χέρια τους, χωρίς καν να σεβαστούν τα μέλη της ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, το μεγάλο όνομα και την ΙΣΤΟΡΙΑ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, αλλά υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο κόσμος της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ. Εάν προκληθούμε, θα προχωρήσουμε και σε ονομαστικές καταγγελίες.

Καλούμε τον οποιοδήποτε φίλαθλο της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, θελήσει να ρωτήσει λεπτομέρειες, να το κάνει για να πάρει τις ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ του από την ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ. Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ, βρίσκεται ήδη σε επικοινωνία με αναγνωρισμένο για το έργο του προπονητή, καθώς και ποδοσφαιριστές ΕΤΟΙΜΟΥΣ να βοηθήσουν ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ και να ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ στο δύσκολο έργο που αναλάβαμε, ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ να ΣΩΣΟΥΜΕ την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΜΑΣ από τον υποβιβασμό στα τοπικά πρωταθλήματα. Η ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, θα γίνει μέσα από ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ αλλά και φιλάθλων, όπως ορίζει και το καταστατικό του Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ.

Τέλος, απευθύνουμε ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε όλους τους ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΥΣ,όπου και να βρίσκονται, να βοηθήσουν την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑ . Με ΣΕΒΑΣΜΟ στην μεγάλη ΙΣΤΟΡΙΑ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ και με την απαιτούμενη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ με ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τον δύσκολο αλλά ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΑΓΩΝΑ, για ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ της ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ μας, αλλά και του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Ο. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ με τους δεκάδες χιλιάδες φίλους και υποστηρικτές του που βρίσκονται και στις 5 ηπείρους ! ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ αυτό, ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑΝΟΣ και ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ για ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ της ΑΓΑΠΗΜΜΕΝΗΣ μας ΟΜΑΔΟΣ! Επίσης να ευχηθούμε Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ και ΕΚΤΙΜΗΣΗ σε όλους τους φίλους της ΠΡΟΟ!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ της ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗΣ” 
#ProodeftikiFC

 

 

Related posts

Στον Άγιο Ιερόθεο επέστρεψε ο Σταυριανός!

Abola Newsroom

Έκλεισε το κεφάλαιο Βέρμπη στην Κηφισιά

abola10

Καλλιθέα και Καμάρι οδηγούν την “κούρσα”

Mάνος Χρυσός