free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χρήσιμο φιλικό η Αθηναϊδα με την Κ-17 του Παναθηναϊκού

Δυνατό φιλικό με την Κ-17 του Παναθηναϊκού στις εγκαταστάσεις των «πρασίνων» στο Κορωπί έδωσε η Αθηναϊδα

 

 

 

Σε φουλ αγωνισιτκούς ρυθμούς, αλλά και με μεταγραφικές επιδιώξεις κυλούν οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην Αθηναϊδα, ενόψει της απαιτητικής συν΄χειας.

 

Οι ιοθύνοντες του συλλόγου με πρωτεργάτη τον Διοικητικό Ηγέτη Αλέξανδρο Κινδιλίδη εντείνουν τις ενέργειές τους που αφορούν την έλευση ποιοτικών ποδοσφαιριστών, αλλά και  ορισμένων νεαρών ταλαντούχων που θα πληρούν όλες τις προδιαγραφές, ώστε να δώσουν το κάτι παραπάνω στην ιστορική ομάδα της Κυψέλης, ενόψει της απαιτητικής συνέχειας που πειρμενει την Κυρία» σητν καθοριστική συνέχεια του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ.

 

Σε αυτό το πλαίσιο  νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου η Αθηναϊδα έδωσε φιλικό στο Κορωπί με την Κ-17 του Παναθηναϊκού, στο οποίο πήραν χρόνο συμμετοχής αρκετοί υπό δοκιμή παίκτες.

Κόντρα στο νεανικό συγκρότημα του Κώστας Φραντζέσκου, ο τεχνικός ηγέτης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης είχε μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να εξάγει πολλά και χρήσιμα συμπεράσματατόσο από δικούς του ποδοσφαιριστές, όσο και από αρκετούς υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

 

Η αίσθηση που επικρατεί πάντως, θέλει τη διοίκηση της Αθηναίδας εντός των ημερών να προχωρά σε σειρά ανακοινώσεων νέων παικτών.

 

Related posts

Με το… δεξί το Καλαμάκι κέρδισε 2-1 εκτός έδρας τον Νεοπεντελικό

Abola Team

Κινδιλίδης: «Μεγάλος μάγκας ο Δημήτρης Φιλίππου!»

Kώστας Παλαιολόγος

Φωστήρας Ηλιούπολης: Κλείνει από Φεβρουάριο η Λέσχη

Γιώργος Ανανίδας