free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στα Σούρμενα πάνω απ’όλα είναι οικογένεια! (φώτο)

Στη φιλόξενη ταβέρνα “Οδός Αριστοτέλους” που βρίσκεται στο Ελληνικό η διοίκηση των “μελανέρυθρων” παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές της.

 

Είτε τα Σούρμενα πανηγυρίζουν τίτλους, είτε πραγματοποιούν μέτριες πορείες, ένα πράγμα είναι αυτό που πάντα θα κάνει αυτή την ομάδα ξεχωριστή. Ότι πάνω απ’όλα είναι μία οικογένεια! Αυτό πιστοποιήθηκε και πριν από λίγες μέρες, όπου και η διοίκηση των Σουρμένων παρέθεσε γεύμα στους ποδοσφαιριστές της στη φιλόξενη ταβέρνα στο Ελληνικό, Οδός Αριστοτέλους”. Η διοίκηση θέλησε να αποχαιρετίσει με ευχάριστο τρόπο το 2018 πριν μπουν και πάλι στα… βαθιά οι παίκτες των Μητρούση και Καζαντζή ενόψει της νέας χρονιάς που έρχεται σε λίγες ώρες και των αγωνιστικών υποχρεώσεων που θα ξεκινήσουν και επίσημα το Σαββατοκύριακο 12-13 Ιανουαρίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βάσσιος, απεύθυνε ένα χαιρετισμό στους ποδοσφαιριστές του τονίζοντας τα εξής:

“Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους σας με υγεία πάνω απ’όλα. Από πλευράς διοίκησης υποσχόμαστε πως θα είμαστε συνεχώς δίπλα σας. Παράλληλα θα ήθελα να τονίσω ότι θα γίνουν και οι κατάλληλες κινήσεις ώστε να ενισχυθεί η ομάδα και τη νέα χρονιά να παρουσιαστεί βελτιωμένη”.

Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πήραν και δώρο ενόψει των εορτών.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ:

 

 

 

Related posts

Μητρούσης: «Τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες»

Kώστας Παλαιολόγος

Σούρμενα – Τράχωνες 2-1 (vid)

abola10

Αμπαριάν (Φωστήρας Ηλιούπολης): “Έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα”

abola10