free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στον ΠΑΟΚ Ζωγράφου οι Περουτσέας και Γκότσης

Την απόκτηση των Γιώργου Περουτσέα (φωτό) και Κώστα Γκότση ανακοίνωσε η διοίκηση του ΠΑΟΚ Ζωγράφου ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό το ρόστερ της ομάδας

 

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει ακάθεκτος ο ΠΑΟΚ Ζωγράφου προσβλέποντας στη δημιουργία ενός πολύ δυνατού και αξιόμαχου συνόλου, το οποίο θα πληροί τις προδιαγραφές να σταθεί επάξια στις απαιτήσεις του πρώτου ανταγωνιστικού ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ

 

 

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του Παντελή Ξενιτίδη προχώρησε στη απόκτηση δύο αρκετά ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Γιώργο Πετρουτσέα και Κώστα Γκότση.

 

Ο Πετρουτσέας είναι 28 χρονών και έχει αγωνιστεί σε Τριφυλλιακό από και αποκτήθηκε και σε Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια και ΠΟΨ, ενώ ο 20χρονος Γκότσης έπαιζε στον Κεραμεικό.

 

Ο τεχνικός ηγέτης Αργύρης Παπακώστας σε άμεση συνεργασία με τον Πρόεδρο ν Παντελή Ξενιτίδη έχουν ήδη αποφασίσει να αποκτηθούν τουλάχιστον οκτώ με δέκα ποδοσφαιριστές, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί πολύ πιο συμπαγής και ανταγωνιστική στην κρίσιμη συνέχεια του φετινού «μαραθωνίου»

 

 

 

 

 

Related posts

ΑΟ Κηπούπολης: Επιβεβαιώθηκαν οι ανησυχίες μας

Nάσος Φακίδης

Σκαρπέλης (ΑΕ Περιστερίου): Σωστό να γίνει αναδιάρθρωση

admin

Καλαϊτζίδης: «Μεγάλο μας κέρδος ο 18χρονος Γιώργος Βήχας»

Kώστας Παλαιολόγος