free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΥΠΟΔΟΜΩΝ

Πετρόπουλος: “Σχολές Ταράση και Παναθηναϊκός είναι μαζί” (βίντεο)

Το ABOLA βρέθηκε στις φιλόξενες εγκαταστάσεις του Ίδρυμα Πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος” στην Καλλιθέα, όπου και συνομίλησε με το Νίκο Πετρόπουλο.

Όπως πρώτοι είχατε διαβάσει μέσα από την ιστοσελίδα μας οι σχολές ποδοσφαίρου “Κώστας Ταράσης” ανήκουν πλέον στο αντίστοιχο δίκτυο του Παναθηναϊκού. Βρεθήκαμε στο “Σταύρος Νιάρχος”, όπου και φιλοξενείται η σχολή του Κώστα Ταράση και συνομιλήσαμε με το Νίκο Πετρόπουλο, ο οποίος και είναι ο βασικός συνεργάτης του Κώστα Ταράση.

Ο έμπειρος προπονητής μίλησε, όπως ήταν φυσικό, για τη συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην προσωπικότητα του Κώστα Ταράση. Παράλληλα υπογράμμισε για τη φιλοσοφία που διέπει τη σχολή, τι προσφέρει αυτή στα παιδιά και τέλος στάθηκε και στη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο και για το κατά πόσο υπάρχει ταλέντο σε αυτό.

Χωρίς αμφιβολία, τα όσα ειπώθηκαν στην κάμερα του ABOLA έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αξίζει να παρακολουθήστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Νίκου Πετρόπουλου.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/TPR0KK-8cYE” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Related posts

Αρκετές ΠΑΕ θα συμμετάσχουν στο δημοφιλές δεύτερο Πασχαλινό τουρνουά υποδομών BOCA SPORT CUP στο Καρπενήσι

Abola Team 3

Γίνε το αύριο του Κρυονερίου, το μέλλον είσαι εσύ!

Ρένος Γιαμπουράς

Πρωταθλητές οι Νέοι του Βύζαντα