free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Σαρωτικός» Βύζας στον Ασπρόπυργο

 

Κριός Ασπροπύργου – Βύζας Μεγάρων 0-7

 

Ο Βύζας Μεγάρων «διέλυσε» με 7-0 τον «ουραγό» Κριό στον Ασπρόπυργο και μείωσε στον έναν βαθμό την διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ακράτητο, έχοντας ένα ματς περισσότερο. Ο Έβερετ στο 4ο μόλις λεπτό «άνοιξε» το σκορ για την ομάδα των Μεγάρων, με τον Βούκα στο 13’ να σημειώνει το 2-0. Ο Κλωνάρης στο 23’ έκανε το 3-0 και σημείωσε το ένα από τα τέσσερα συνολικά τέρματα του στην αναμέτρηση, με τον Δρίτσα στο 28’ να διαμορφώνει το 4-0 με τον πρώτο να πετυχαίνει τρία ακόμα τέρματα (68’, 73’, 84’ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα καθώς στο 67’ αποβλήθηκε ο Τοπάλοβ με δεύτερη  κίτρινη κάρτα. Διαιτητής ήταν ο Χρόνης με βοηθούς τους Βαλκάνο λκαι Καντανολέων.

ΚΡΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ: Κατσούλας (50’ Σεβαστόπουλος), Τσολαρίδης, Τοπάλοβ, Πέππας, Μπαρουτίδης, Πασαλίδης, Παπαδόπουλος Θ., Παπαδόπουλος Χ., Λειβαδάς, Τόλας, Βαλμάς (80’ Καλοϊδάς)

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ: Μπαλασάκης, Εμετό (79’ Δρυμούσης), Χάρμπαλης (67’ Πολυτάρχου), Έβερετ (72’ Μουσκάι), Φλέγκας, Λαλάη, Βούκα (57’ Μήτσος), Καραγιάννης, Δρίτσας, Κλωνάρης, Μαυρονάσος

Related posts

ΕΠΣΔΑ: Οι διαιτητές του ερχόμενου σαββατοκύριακου (22-23/21)

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα στους αγώνες του Σαββάτου (10/2) στην ΕΠΣΔΑ και η ανακοίνωση για την ομαλή διεξαγωγή των παιχνιδιών

Abola Team 3

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (17/2) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3