free page hit counter
23.7 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 8ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Τρίποντο» στο Άργος ο Ασπρόπυργος

 

Ένωση Λέρνας – Ασπρόπυργος 1-2

 

Ο Ασπρόπυργος «έφυγε» με τους τρεις βαθμούς από το Άργος καθώς επιβλήθηκε με 2-1 της Ένωσης Λέρνας και παρέμεινε στο “-7” από την πρωτοπόρο Καλαμάτα και στο “-3” από τον δεύτερο Παναργειακό. Στον αντίποδα, η Ένωση παραμένει κοντά στην «επικίνδυνη» ζώνη. Η ομάδα του Ασπροπύργου ήταν καλύτερη σε όλο το ματς και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες ενώ είχε και τέσσερα δοκάρια και συγκεκριμένα στο 2′ σε κεφαλιά του Καραλή, στο  4′ σε πλασέ του Καλογιάννη, στο 5′ σε σουτ από πλάγια του Δουκάκη και στο 57′ σε νέο σουτ του Δηλαβέρη. Παρόλα αυτά, προηγήθηκε στο 26’ με το πλασέ του Καραλή (0-1) αλλά η Ένωση ισοφάρισε στο 34’ με το σουτ του Αϊβαλιώτη. Ωστόσο, η ομάδα του Ασπροπύργου, πήρε το «τρίποντο» χάρη στο νέο σουτ του Δουκάκη στο 74’. Διαιτητής ήταν ο Αδαμόπουλος (Ζακύνθου) με βοηθούς τους Πίττας (Ηλείας) και Καραλή (Ηλείας).

ΕΝΩΣΗ ΛΕΡΝΑΣ: Κατσαούνης, Λέρνας, Καϊφάς, Καπλατζής, Σέλλης, Αντωνόπουλος, Παπουτσής (58′ Καζόλιας), Γιάντομ, Μπίτζης, Τριανταφύλλου, Αϊβαλιώτης

ΑΣΠΟΠΥΡΓΟΣ: Κατσούλης, Τσουκαλάς, Πρίκας, Βασιλείου, Ζώνας, Νικολάου (62′ Χατζοβασιλάκης), Δουκάκης, Σταύρου, Δηλαβέρης (86′ Κωστάρας), Καραλής (76′ Σταγάκης), Καλογιάννης (46′ Νάκας) ων οι 150 από τον Ασπρόπυργο.

 

 

Related posts

Ασπρόπυργος: Ανακοίνωσε και Δηλαβέρη

Nάσος Φακίδης

Αμβρυσσέας Διστόμου: Εχθρική και άκρως απαράδεκτη η φιλοξενία

Nάσος Φακίδης

Αμβρυσσέας Διστόμου: Κετικίδης αντί Δρακόπουλου

Nάσος Φακίδης