free page hit counter
14.7 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

 

1. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΑΕ ΘΥΕΛΛΑΣ/ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  που έγινε στο γήπεδο ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  στις 23.12.2018  – ρίψη αντικειμένου:

 

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  για παράβαση του  άρθρου  15  παρ.3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

 

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ  χρηματική ποινή 50€ που διπλασιάζεται σε 100€ λόγω υποτροπής (άρθρο 15  παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

 

 

2. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  καθώς και την έγγραφη απολογία του  και επειδή κρίνει ότι υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα, ήτοι κατά τη διάρκεια του αγώνα  Πρωταθλήματος ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΚΑΜΙΝΙΩΝ που έγινε στο γήπεδο Π.ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ  στις 23.12.2018  – αντιαθλητική – απειλητική συμπεριφορά – ρίψη αντικειμένου:

 

α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο  ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  για παράβαση των  άρθρων 14 παρ. 1,2,3 και 15 παρ.3 του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.

 

β) Επιβάλλει στο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  χρηματική ποινή 150€ (άρθρο 15  παρ.6α του Πειθαρχικού Κώδικα Ε.Π.Ο.).

 

 

 

3. Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε  υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΣΠΙΘΑ  καθώς το ότι αν και κλήθηκε δεν απολογήθηκε  και επειδή κρίνει ότι ΔΕΝ υπέπεσε στα  αποδιδόμενα  σ’ αυτό  παραπτώματα μετά τη λήξη του αγώνα  Πρωταθλήματος ΣΠΙΘΑ – ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ ΚΑΡΠΑΘΟΣ  που έγινε στο γήπεδο ΝΙΚΑΙΑΣ  στις 22.12.2018, δεν του επιβάλλει ποινή.

 

 

 

Ποινή ποδοσφαιριστή Κυπέλλου

 

Η Πειθαρχική Επιτροπή της  Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αφού έλαβε υπόψη της τις  σχετικές διατάξεις του άρθρου 10 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., καθώς επίσης τα Φύλλα Αγώνων Κυπέλλου Ερασιτεχνών Πειραιά 2018-2019 της 5.1.2019, διοργάνωσης της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ, επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

 

ΚΥΡΙΑΣ Θ.  ΑΟ ΧΑΛΚΗΔΩΝ  ΔΥΟ (2) ΑΓ.ΗΜ. ΑΠΟ 6.1.2019 ΚΑΙ ΧΡΗΜ. ΠΟΙΝΗ 20€

Related posts

ΕΠΣ Πειραιά: Το πρόγραμμα του ερχόμενου σαββατοκύριακου (23-24/3)

Nάσος Φακίδης

Τα αποτελέσματα σε πρωινά Κυριακάτικα (1/4) ματς στον Πειραιά

Abola Team 3

Ξεκινάει την Πέμπτη 18/1 η Σχολή Διαιτησίας στον Πειραιά

Abola Team 3