free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Επένδυση» με Γιώργο Φωτιάδη το Παλαιό Φάληρο

Στην απόκτηση του 19χρονου μέσου Γιώργου Φωτιάδη από τον Φωστήρα και με παραστάσεις από τον Εθνικό Πειραιά προχώρησε το Παλαιό Φάληρο

 

 

 

 

Την μεταγραφική του εξόρμηση συνεχίζει ακάθεκτο το Παλαιό Φάληρο! Οι ιθύνοντες του φιλόδοξου σωματείου των νοτίων προαστίω συνεχίζουν με αμείωτη ένταση τη προσπάθεια ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ, προσβλεποντας στη δημιουργία ενός άκρως ανταγωνιστικού συνόλου, το οποιο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να φανεί αρκετά δυνατό στο καθοριστικό δεύτερο μισό του «μαραθωνίου» του πρώοτυ ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Κάτω από αυτό το πρίσμα, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν σε μία ακόμη προσθήκη, η οποία έχει τον χαρακτήρα επένδυσης για το μέλλον.

 

Συγκεκριμένα, με τη φανέλα του Παλαιού Φαλήρου θα αγωνίζεται στο εξής ο Γιώργος Φωτιάδης.

 

Το νέοα πόκτημα είναι 19 ετών  διακρίνεται για τις ικανότητές του στη μεσοεπιθετική λειτουργία και προέρχεται από τον Φωστήρα.

 

Παράλληλα, ο Φωτιάδης έχει να επιδείξει παραστάσεις και από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού πέυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα του Εθνικού Πειραιά. Όλες οι ενδείεξις συντείνουν στο συμπέρασμα ότι διαθέτει όλα τα φόντα, ώστε να αποτελέσει ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο για τον τεχνικό Γιάννη Γαζή.

 

 

 

Related posts

Αθηναϊκός: Persona non grata για εμάς οι Χριστοδούλου, Δέτσης και Αρβανίτης

Nάσος Φακίδης

Ευχαριστίες από το Σύνδεσμο Προπονητών Αθήνας

abola10

Υφαντής:”Καλύτερος στη συνέχεια ο ΓΣ Αργυρούπολης” (vid)

abola10