free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διπλή ενίσχυση με Νάστο και Ρεμούνδο o Άρης Πετρούπολης

Την απόκτηση των Παντελή Νάστου και Γιάννη Ρεμούνδου από τον Φωστήρα ανακοίνωσε ο Άρης Πετρούπολης

 

 

 

Τον μεταγραφικό του καλπασμό συνεχίζει ακάθεκτος ο Άρης Πετρούπολης προσβλέποντας στη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού και άκρως ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα έχει όλα τα εχέγγυα να σταθεί αξιοπρεπέστατα στη καθοριστική συνέχεια του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Όπως φυσικά και να εκπληρώσει το συντομότερο δυνατόν τον αντικειμενικό στόχο της παραμονής .

Σε αυτό το πλαίσιο η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου των δυτικών προαστίων προχώρησε στην απόκτηση δύο ακόμη ιδιαίτερα ποιοτικών παικτών, οι οποίοι πληρούν όλες τις προδιαγραφές να αναδειχθούν σε ιδιαίτερα χρήσιμες προσθήκες για τον τεχνικό Σήφη Βενάκη.

Συγκεκριμένα με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης θα αγωνίζονται στο εξής ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Παντελής Νάστος, ο οποίος προέρχεται από τον Φωστήρα και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στο εγχείρημα της νέας σεζόν

Επίσης, κοινή πορεία πλεύσης ακολούθησε και ο πολυσύνθετος Γιάννης Ρεμούνδος που επίσης προέρχεται από την ιστορική ομάδα του Ταύρου

 

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Συμφωνία με Νάστο-Ρεμούνδο

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Παντελή Νάστο. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός προέρχεται από το Φωστήρα και αναμένεται να βοηθήσει την προσπάθεια της ομάδας. Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο Γιάννης Ρεμούνδος που επίσης προέρχεται από την ομάδα του Ταύρου.

Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο.»

Related posts

Εύκολη επικράτηση του Άρη Πετρούπολης (3-0)

Abola Team

Δωδέκατος παίκτης του Χαραυγιακού οι οπαδοί του

abola10

Άλμα τίτλου για τους Αγίους Αναργύρους, 1-0 στο ντέρμπι κορυφής τον Ήφαιστο

Βασίλης Θεόκλητος