free page hit counter
19.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Μείωσε και περιμένει «γκέλα» του Πανελευσινιακού

 

Μικρασιατική – Θρασύβουλος 4-2

 

Η Μικρασιατική επέστρεψε στις επιτυχίες καθώς επιβλήθηκε με 4-2 του Θρασύβουλου και μείωσε προσωρινά στους δύο βαθμούς την διαφορά της από τον τρίτο Πανελευσινιακό. Η ομάδα των Μεγάρων προηγήθηκε με 2-0 με τα τέρματα των Μπαγδάτογλου στο 13’ και Μαρούδη στο 32’ με πέναλτι αλλά οι φιλοξενούμενοι, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα «ίσια» στο ξεκίνημα της επανάληψης με τους Καψάλα (46’) και Καπουράνη (51’). Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι «κεφάλι» στο σκορ με το γκολ του Τοπάλη στο 66’ και να «κλειδώσει» τους τρεις βαθμούς με τον Φουρνάρη στο 81’, ο οποίος είχε «μπει» στο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα. Διαιτητής ήταν ο Φίτσας με βοηθούς τους Οικονόμου και Βαλκάνο.

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ: Υφαντής, Τοπάλης (68’ Χαμπιλάι Π. ), Βλαχοκυριάκος, Γκοτζούλας, Τζαφέρης, Μαρούδης, Μανώλης, Ζουμπουρλής (85’ Νταούντ), Μπαγδάτογλου, Χαμπιλάι Γ. (52’ Λέζι), Τουμπαρίδης (80’ Φυρνάρης)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ: Μολντόβαν, Πετράκης, Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης, Σφακιανάκης, Χαντζώκος, Καψάλας, Καπουράνης, Λώλος, Μετοχιάτης,  Χαλιμούρδας (79’ Αγγέλου)

Related posts

ΕΠΟ: “Το παρακράτος χτύπησε και πάλι”

abola10

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (14/4) στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Τον 22χρονο Καζάλα πήρε ο Βύζας Μεγάρων

Abola Team 2