free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ-ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ 1-0

«Κυανέρυθρο» βάφτηκε το μεγάλο ντέρμπι του Παλαιού Φαλήρου, όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε με 1-0 της συντοπίτισσας Δάφνης.

Το ματς είχε ρυθμό και φυσικά κατά τα διαστήματα ήταν δυνατό, μέσα στα αθλητικά πλαίσια. Παράλληλα δημιουργήθηκαν ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές για να σκοράρουν και άλλα τέρματα και αξίζει να σημειωθεί πως διεξήχθη κάτω από πολύ καλό κλίμα και δεν θα ήταν υπερβολή αν τονίζαμε πως ήταν διαφήμιση για το φαληριώτικο και συνολικότερα για το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Στις λεπτομέρειες κρίθηκε η αναμέτρηση με την ομάδα του Γιάννη Γαζή πάντως να έχει πιο κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Θέλουν πέναλτι στο 57΄οι τυπικά φιλοξενούμενοι και σε μαρκάρισμα πάνω στο Μινάι, ο οποίος στη συνέχεια της φάσης έχασε τεράστια ευκαιρία για το 0-1. Το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν χωρίς αμφιβολία ο Καλλιοντζάκης, που μετά από επί σειρά ετών παρουσίας του στη Δάφνη… μετακόμισε στο Παλαιό Φάληρο. Παράλληλα έκανε και το ντεμπούτο του χτες στα κυανέρυθρα κερδίζοντας μάλιστα το πέναλτι. Τέλος, ο καιρός δεν βοήθησε ώστε οι φίλαθλοι του Παλαιού Φαλήρου να προσέλθουν στο γήπεδο.

Γκολ: 78’ Παπαευθυμίου (με σουτ στην κίνηση μέσα από την περιοχή)

Χαμένο Πέναλτι 43’ Μαρούσης (άουτ, το είχε κερδίσει ο Καλλιοντζάκης)

Δοκάρια: 42’ Μακρυγιάννης, 51’ Βλάμης

Διαιτητές: Ευθυμίου, Καραγεώργος, Κωσταγιάννης

Π. ΦΑΛΗΡΟ (Γιάννης Γαζής): Τικταπανίδης, Μπέλερης, Βλάμης (73’ Τρυφωνίδης), Μαρούσης, Μπούσι, Παπαευθυμίου, Κακλαμάνος, Σάλα (38 λ. τρ. Μακρυγιάννης), Καλλιοντζάκης (93’ Βλασταράκης), Φωτιάδης, Κωνσταντινίδης-Μοντεσάντο (94’ Κωτσοβός)

ΔΑΦΝΗ (Γιώργος Γκοβερίνος): Βεζύρης, Πάλλας (81’ Στρέφι), Λυκουρόπουλος, Σέχου, Μιχαλακόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μαυρέλης (55΄Σαμπάνης), Γιαννούλης, Βλαχάκης, Μινάι, Ποζίδης (69’ Σταθακόπουλος)

Related posts

Νίκη τίτλου η Κηφισιά!

abola10

“Λόρδος” ο Χαζίσας

abola10

Χατζηαλέξης: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος