free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Μπορούσαμε τη νίκη, είμαστε σε διαρκή άνοδο»

Απόλυτα ευχαριστημένος από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας του κόντρα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης παρουσιάστηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Θανάσης Ψύλλιας

 

 

 

Αρκετά ενθαρρυντικά δείγματα γραφής άφησε η Αλσούπολη στο εναρκτήριο επίσημο παιχνίδι της για το 2019, αποσπώντας «λευκή» ισοπαλία στην δύσκολη έδρα του ΑΟΝ Αργυρούπολης.

 

Το πλέον σημαντικό στοιχείο για την ομάδα των βορείων προαστίων, ωστόσο, αφορά την εν γένει αγωνιστική εικόνα, η οποία ανέδειξε τη ποιότητα της δουλειάς που γίνετια προς τέρψη του προπονητή Θανάση Ψύλλια.

Με τον έμπειρο τεχνικό να πλέκει το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν την αναμέτρηση απέναντι σε μία από τις ποιοτικότερες ομάδες του πρώτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ:

 

«Κοιτάξαμε τον αντίπαλό μας στα μάτια  και καταφέραμε να αποσπάσουμε ένα πολύτιμο βαθμό αποδίδοντας αρκετά όμορφο ποδόσφαιρο. Μάλιστα, θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τη νίκη αφού είχαμε και δοκάρι. Το ενθαρρυντικό στοχείο είναι ότι δείχνουμε διαρκή βελτίωση σε πολλούς τομείς και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα ενόψει της κρίσιμης συνέχειας. Έχουμε μπροστά μας έναν ολόκληρο γύρο, όπου μπορούμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.»

 

Οι Σωτήρης Παπακουνάδης και Δημήτρης Καραϊσκςο βρίσκονται στο τελικό στάδιο αποθεραπείας του, ενώ κόντρα στον ΑΟΝ Αργυρούπολης δεν μπόρεσε επίσης να αγωνιστεί ούτε ο Λευτέρης Τσούκας λόγω ίωσης.

 

 

 

 

Related posts

Φορτσάρει ο Άτταλος με επική ανατροπή!

abola10

ΑΕ Μεταμόρφωσης: “Για ένα σοβαρό σκοπό όλα τα έσοδα της Κυριακής”

Abola Newsroom

Ιωάννου: «Με τη ίδια φιλοσοφία»

Kώστας Παλαιολόγος