free page hit counter
24.7 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

«Βαθμό» στα Άνω Λιόσια ο Απόλλωνας

 

Ακράτητος – Απόλλων Ποντίων 3-3

 

Ο πρωτοπόρος Ακράτητος αναδείχθηκε ισόπαλος 3-3 με τον Απόλλωνα Ποντίων και έδωσε την ευκαιρία στον δεύτερο Βύζαντα Μεγάρων να τον πλησιάσει στους δύο βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι, ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 2ο μόλις λεπτό με τον Αλίκια με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν αρχικά στο 15’ με τον Κουμουλίδη και να ολοκληρώνουν την ανατροπή τρία λεπτά μετά (18’) με το πέναλτι του Τσιγγόπουλου. Ο Παρασίδης στο 35’, έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα των Άνω Λιοσίων και φάνηκε να «κλειδώνει» το «τρίποντο», ωστόσο, ο Απόλλωνας δεν είχε «πει» την τελευταία του «λέξη» καθώς στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους  να μειώσε σε 3-2  με τον Σιδηρόπουλο. Στο 50’, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Παρασίδη στο 50’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τις αριθμητικές «ισορροπίες» να αποκαθίστανται στο 77’ λόγω της αποβολής του Παπαδόπουλου με δεύτερη –επίσης- κίτρινη. Τελικά, ο Απόλλωνας, κατάφερε να «φύγει» με τον «βαθμό» από τα Άνω Λιόσια με το τέρμα που πέτυχε ο Ασλανίδης στο 90’. Διαιτητής ήταν ο Ντάουλας με βοηθούς τους Βαλκάνο και Νάκο.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Μπούγιας, Λίτσης, Παρασίδης, Κουμουλίδης, Καραχάλιος (14’ λ. τρ. Νομικός), Παπαδόπουλος, Τσιγγόπουλος (90’ Πρίντεζης), Βασιλείου (57’ Κοντούλης), Καλέμι (70’ Κουκούλης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ: Σοφιανίδης Δ., Σοφιανίδης Β., Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Συμεωνίδης, Μπαρντόκ, Μυρσινιάς (83’ Καμενίδης), Σιδηρόπουλος, Αλίκια (86’ Μαυρίδης), Ασλανίδης, Αδελφόπουλος (46’ Λακάι)

Related posts

Οι παρατηρητές στα ματς του Σαββατοκύριακου 7/10 και 8/10 στην ΕΠΣΔΑ

Abola Team 3

Ο Μανδραϊκός 2-0 τον Ασπρόπυργο στο Κύπελλο

Abola Team 3

Στον τελικό ο Ασπρόπυργος

Nάσος Φακίδης