free page hit counter
18.3 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ΄ΕΘΝΙΚΗ - 7ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Όρθιος” στο Ελ Πάσο ο Χαραυγιακός!

Με τη…. φωτοβολίδα του Κασσιανού οι “νερατζούρι” έσωσαν ένα σημαντικό βαθμό στην Καλλιθέα-Καλύτεροι οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος, δεν κατάφεραν να “τελειώσουν” το ματς και το πλήρωσαν.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ 1-1

Σε ένα κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι Καλλιθέα και Χαραυγιακός έμειναν στο 1-1, ένα αποτέλεσμα που χωρίς αμφιβολία ευνοεί περισσότερο τους φιλοξενούμενους στη μάχη της παραμονής. Σε ένα ακόμη ματς η Καλλιθέα είχε την υπεροχή στην έδρα της, ειδικά στο πρώτο μέρος, όμως, δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες της σε ένα δεύτερο γκολ και να “κλειδώσει” τη νίκη και “κλώτσησε” δύο πολύτιμους βαθμούς.

Στο δεύτερο μέρος οι «νερατζούρι» ισορρόπησαν, χωρίς να απειλούν ιδιαίτερα πάντως, αλλά έφτανε η… φωτοβολίδα του Κασσιανού στο 66′ (σουτ από τα 25 μέτρα περίπου) για να φτάσουν στην κατάκτηση ενός πολύ σημαντικού βαθμού.

Από πλευράς Καλλιθέας είχε ανοίξει το σκορ στο 14’ ο Μπέλης με πέναλτι (το είχε κερδίσει ο Βασιλείου από το Γιαννή).

Διαιτητές: Νεοφυτιάδης (Κορίνθου), Βεργέτης (Αρκαδίας), Καραθανάσης (ΕΠΣΑΝΑ)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης): Λαδάς, Βασιλείου, Γκρόσιος (70’ Βουκελάτος), Κώστας (75’ Χαρίτος), Τσώνης, Μάκος, Μπέλης, Αμαραντίδης (85’ Χρήστου), Βασιλείου (64’ λ. τρ.  Μαργαρώνης), Νικολακάκης, Βασιλειάδης

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Λ. Ρόπας-Δ. Ζυγούρης): Βακερλής, Παπαγγελής, Μαραγκουδάκης, Γιαννής, Κόντης, Τουγουτζόγλου, Κασσιανός, Γκάμπριελ, Φερεντίνος (90’+2’ Βλάχος), Πλούμης (88’ Βακερλής Π.), Βιέννας (84’ Κλειτσίκας)

Related posts

Η «σημαία» Λυγνός παρέμεινε στον ιστό της στη Θύελλα Καμαρίου

Kώστας Παλαιολόγος

Παναρκαδικός: Ο αφοσιωμένος επαγγελματίας, Ίσμαελ Μπλάνκο

Γιώργος Ανανίδας

ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 0-0

abola10