free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κιούρκος: «Έχουμε δικαίωμα να είμαστε μια φορά κακοί»

Την άσχημη απόδοση της ομάδας του κόντρα στον Άρη Πετρούπολης παραδέχθηκε ο τεχνικός του Αθηναίκού Χρήστος Κιούρκος

 

 

 

Το αήττητο στον φετινό «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ διεύρυνε ο Αθηναϊκός χάρη στην εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε στις καθυστερήσεις από τον Άρη Πετρούπολης με 1-1.

Γενικότερα, πάντως, η εμφάνιση των «Λόρδων» δνε ήταν καθόλου καλή, γεγονός το οποίο παραδέχθηκε ο τεχνικός του Χρήστος Κιούρκος, ο οποίος έδωσε το έναυσμα για την καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του:

 

«Θεωρώ ότι απέναντι στον Άρη Πετρούπολης δεν βρεθήκαμε σε καθόλου καλή ημέρα. Δώσαμε δικαιώματα στους αντιπάλους μας βρεθήκαμε να χάνουμε. Τελίκά καταφέραμε έστω και στις καθυστερήσεις να ισοφαρίσουμε και να διευρύνουμε το εφετινό μας αήττητο. Είναι πολύ σημαντικό να μη χάνεις στην κακή σου ημέρα. Έχουμε κι εμείς δικαίωμα μία φορά κι εμείς μια φορά να είμαστε κακοί. Συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας και προχωράμε»  ήταν τοα ρχικό σχόλιο του έμπειρου τεχνικού των «ερυθροκίτρινων», για να προσθέσει αναφερόμενος στις μεταγραφικές εξελίξεις:

 

Κάναμε τέσσερις μεταγραφές σε θέσεις όπου αποχώρησαν ποδοσφαιριστές μας. Θ απαραμείνουμε ως έχουμε και θα φροντίσουεμ με αυτό το υλικό να πορευτούμε»

 

 

 

 

Related posts

Κουσάνας: «Πήραμε τεράστια ψυχολογική ώθηση»

Kώστας Παλαιολόγος

Δωδέκατος παίκτης του Χαραυγιακού οι οπαδοί του

abola10

Γκοβερίνος: «Νίκη ψυχολογίας που την είχαμε ανάγκη»

Kώστας Παλαιολόγος