free page hit counter
20.8 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν ο Γιώργος Μητρόπουλος από τον ΠΑΟ Ρουφ

Τη συνεργασία του με τον ΠΑΟ Ρουφ έλυσε ο Γιώργος Μητρόπουλος, ο οποίος πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

 

 

 

Οριστικά παρελθόν από τον ΠΑΟ Ρουφ  αποτελεί ο Γιώργος Μητρόπουλος.

 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την «Αούστρια» μόλις το περασμένο καλοκαίρι, με την φιλοδοξία να αποδειχθεί σε μί εξαιρετικά χρήσιμη προσθήκη, έλυσε φιλικά τη συνεργασία τουμε τον δημοφιλή και ιδιαίτερα φιλόδοξο σύλλογο και πλέον είναι ελέυθερος να διαπραγματευθεί το μέλλον του σε ομάδα της αρεκείας του.

 

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός μετά από συνάντηση που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη των «ερυθρόλευκων» έλυσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟ Ρουφ και βρίσκεται σε αναζήτηση ποδοσφαιρικής στέγης. Πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Ατρόμητο Πειραιά παίζοντας καταλυτικό ρόλο ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Ατρόμητο, Βύζαντα Μεγάρων, Θύελλα Ραφήνας, Εθνικό Πειραιά , Προοδευτική και Θύελλα Ραφήνας.

 

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος  μετά τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Φωστήρα Ηλιούπολης με 1-0 οι «ερυθρόλευκοι» εντείνουν την προετοιμασία τους για τις ανάγκες του προσεχούς καθοριστικού αγώνα με τον Ήφαιστο Περιστερίου, με τον τεχνικό Γιάννη Κουσάνα να επικεντρώνεται στον τομέα της τακτικής,.

 

Related posts

Παπακωστούλης (Τράχωνες):”Χάσαμε από δικά μας λάθη”(vid)

abola10

Τον έμπειρο μεσοεπιθετικό Μανώλη Καλλέργη απέκτησε η Διάνα Ηλιούπολης

Abola Team 3

O Βαγγέλης Γιαννόπουλος στο τιμόνι του Ιάσονα