free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Παρελθόν και ο Παναγιώτης Ζίζηλας από τα Πετράλωνα

Ελεύθερος να διαπραγματευθεί τη μεταγραφή του σε σύλλογο της αρεσκείας του είναι πλέον ο Παναγιώτης Ζίζηλας, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τα Πετράλωνα

 

 

 

 

Μία νέα πολύ σημαντική αποχώρηση ενός πολύ σημαντικού ποδοσφαιριστή σημειώθηκε στα Πετράλωνα, τα οποία καλούντια να βρουν άμεση λύση.

 

 

Μετά τον Αχιλλέα Κατσιούλη, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρική στέγης, παρελθόν από τους «κυανέρυθρους» αποτελεί και ο Παναγιώτης Ζίζηλας.

 

Ο έμπειρος στόπερ στην καθοριστική συνάντηση που είχε με κορυφαία διοικητικά στελέχη ου συλλόγου, έλυσε φιλικά το συμβόλαιό του με την ομάδα και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία ανεύρεσης νέου σταθμού της ποδοσφαιρικής του διαδρομής

 

 

Αξίζει να τονιστεί ότι σε αυτό το εξάμηνο, όπου ο Ζίζηλας φόρεσε τη φανέλα των Πετραλώνων είχε αξιομνημόνευτη προσφορά, αφού οι ηγετικές του ικανότητες, αλλά και η εμπειρία που διαθέτει από παραστάσεις αγώνων ανώτερων κατηγοριών, είχαν οδηγήσει τον σύλλογο σε μία αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Ο πρώην αρχηγός της Προοδευτικής έχοντας δυο ασιστ και δυο γκολ, πλέον αναζητάει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

 

Με τον Ζίζηλα στην οπισθοφυλακή τα Πετράλωνα είχαν την δεύτερη καλύτερη άμυνα δείγμα της ποιότητας που διαθέτει ο ποδοσφαιριστής.

 

Related posts

Αίσθηση με Μπακογιάννη η Διάνα Ηλιούπολης

Kώστας Παλαιολόγος

Γαζής: «Κρατάμε μόνο τη νίκη»

Kώστας Παλαιολόγος

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ 2-0 (vid)

abola10