free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τετράδα μεταγραφών για τη Δάφνη Παλαιού Φαλήρου!

Δυναμική είναι η ενίσχυση της Δάφνης Παλαιού Φαλήρου στο μεταγραφικό κομμάτι.

Η ομάδα των νοτίων προαστίων προχώρησε στην απόκτηση τεσσάρων νέων ποδοσφαιριστών και δυνάμωσε έτσι σημαντικά ενόψει της μάχης που θα δώσει για την παραμονή της στον 1ο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι ποδοσφαιριστές Μαργαντίνης, Ομασέρε, Σταθακόπουλος και Σαμπάνης.

Ακολουθεί και η αναλυτική ανακοίνωση του συλλόγου: «Ο ΑΟ Δάφνης Παλαιού Φαλήρου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τους Μαργαντίνη Νικόλαο, Ομασέρε Οσενερούμπο, Σταθακόπουλο Γεώργιο και Σαμπάνη Δημήτριο. Ο 20χρονος Νικόλαος Μαργαντίνης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος βρισκόταν στο δυναμικό της Θύελλας Αγίου Δημητρίου. Ο 26χρονος Ομασέρε Οσενερούμπο ή Ρούμπο αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Βύζαντα Μεγάρων, στον Αχέροντα Καναλακίου και στον Αστέρα Ιτέας. Ο 25χρονος Γεώργιος Σταθακόπουλος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός ενώ έχει περάσει από τον Αθηναϊκό, την Τερψιθέα και τη Διάνα Ηλιούπολης. Ο 20χρονος Δημήτριος Σαμπάνης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ηλιούπολη. Η ομάδα, διά του Γενικού της Αρχηγού, Γιάννη Δελημιχαήλ υποδέχθηκε τα νέα μέλη και τους ευχήθηκε να συμβάλλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των συλλογικών της στόχων».

Από εκεί και πέρα στη Δάφνη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα που ακολουθεί το Σάββατο κόντρα στο Ηράκλειο.

Related posts

“Έκλεισε” τα 24 ο δυναμικός άσος Δημήτρης Βλασταράκης

Abola Team 3

ΓΣ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Η συνέντευξη Τύπου

abola10

Ανάσα για τη Δάφνη Π. Φαλήρου!

abola10