free page hit counter
21.5 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τρανός: «Έχουμε ακόμη 15 ντέρμπι μπροστά μας»

Στην καθοριστική συνέχεια που περιμένει την ομάδα του στον δεύτερο γύρο, στρέφει την προσοχή του ο τεχνικός του Ηφαίστου Περιστερίου Θόδωρος Τρανός

 

 

 

 

Σε υγιεινό περίπατο μετέτρεψε ο  Ήφαιστος Περιστερίου το …ντέμρπι με τον ΑΟ Ιλίου, τον οποίο συνέτριψε με 4-0. Γεγονός το οποίο επέτρεψε στο νεανικό και πολλά υποσχόμενο συγκρότημα των δυτικών προαστίων να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και να ατενίζιε το μέλλον με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Οι «ροσονέρι», οι οποίοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ως γηπεδούχοι φέτος στο γήπεδο της Χωράφας λόγω των έργων που γίνονται στη φυσική τους έδρα, ήταν καταιγιστικοί και με τη συνολική τους απόδοση δεν επέτρεψαν στους αντιπάλους τους … ανασάνουν και να ελπίζουν σε κάτι θετικό.

Γεγονός, το οποίο άφησε απόλυτα ευχαριστημένο τον τεχνικό ηγέτη της ομάδας Θοδωρή Τρανό, που με τη σειρά του έπλεξε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του

 «Αποδώσαμε εξαιρετικά σ’ ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε σχετικά νωρίς και να βάλουμε τους δικούς μας κανόνες στον αγωνιστικό χώρο.

Σ’ ένα παιχνίδι όπου αναγκαστήκαμε για πρώτη φορά να παίξουμε ως γηπεδούχοι στο γήπεδο της Χωράφας, βγάλαμε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι μας  πιάνοντας υψηλά στάνταρ απόδοσης και θεωρώ ότι φτάσαμε απόλυτα δίκαια στη νίκη. Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, είχαμε πολύ υψηλότερο δείκτη αποτελεσματικότητας. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύουμε. Έχουμε μπροστά μας ακόμη 15 ντέρμπι και οφείλουμε να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι»

 

 

 

 

Related posts

Κιλιμτζίδης: «Μας στοιχίζει η απειρία»

Kώστας Παλαιολόγος

Χατζής: Το θέλαμε περισσότερο (βίντεο)

Ρένος Γιαμπουράς

Ο Άρης Πετρούπολης 2-1 εκτός τα Σούρμενα

Abola Team 3