free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: “Θα βγούμε χαλυβδωμένοι και πιο δυνατοί”

Ανακοίνωση στην οποία απαντάνε σε όλους και σε όλα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα εξέδωσαν από τα Σούρμενα.

 

Συγκεκριμένα και αυτό είναι το σημείο που πρέπει να σταθούμε είναι το το μήνυμα που στέλνει, ότι η ομάδα θα προχωρήσει πιο δυνατή στη συνέχεια και θα ξεπεράσει τα προβλήματα που προέκυψαν.

 

Πιο αναλυτικά αναφέρουν: 

 

“Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων, σε μια δύσκολη κατάσταση που ταλανίζει την Ομάδα τις τελευταίες ημέρες:

· Προσπάθησε όπως πάντα κρατώντας χαμηλούς τόνους να δώσει λύσεις σε συνεχόμενα και αμείλικτα διλήμματα, με σεβασμό σε προσωπικότητες, αξίες και προσφορά.

· Προσπάθησε να δώσει λύσεις και διεξόδους λειτουργώντας πάντα για το καλό του Συλλόγου, προτάσσοντας πάντα το “Εμείς” και ξεχνώντας το “Εγώ”.

· Προσπάθησε να δώσει λύσεις χωρίς δημοσιότητα και πάντα μέσα στα πλαίσια της Οικογένειας του Συλλόγου, προασπίζοντας όλα τα στεγανά που οφείλει να έχει μια Ομάδα σαν τη δική μας.

· Είμαστε ακόμη και τώρα, στο και πέντε, διαθέσιμοι να συζητήσουμε και να δώσουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις, με όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον του Συλλόγου.

· Τα παραπάνω δυστυχώς θεωρήθηκαν αδυναμία και όχι σοβαρή λειτουργία ενός Συλλόγου που σέβεται τα 90 χρόνια ιστορίας του και εργάζεται εντατικά για ένα επίσης λαμπρό μέλλον.

Αντιλαμβανόμαστε την πικρία όποιου τίθεται εκτός Ομάδας, αλλά τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι στον Αθλητικό Σύλλογο Σουρμένων, εδώ και χρόνια, υπάρχουν διακριτοί και συγκεκριμένοι ρόλοι για όλους, και ακριβώς αυτό είναι που κάνει το Σύλλογό μας

κόσμημα για το Αθηναϊκό Ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα:

i. Οι Ποδοσφαιριστές του Συλλόγου προπονούνται σκληρά και αγωνίζονται για τη νίκη.

ii. Οι Προπονητές του Συλλόγου καθοδηγούν απερίσπαστοι τις Ομάδες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

iii. Οι Φίλαθλοι υποστηρίζουν με πάθος την Ομάδα.

iv. Το Διοικητικό Συμβούλιο χαράσσει τη στρατηγική και εξασφαλίζει τους πόρους και τα μέσα για τους Προπονητές και τους Ποδοσφαιριστές.

Τα παραπάνω εξασφαλίζουν την ομαλή λειτουργία του Συλλόγου μας εδώ και χρόνια, ενώ υπάρχει βαρύς “πέλεκυς” όταν για οποιαδήποτε λόγο κάποιος ξεπερνάει, τείνει ή δείχνει διάθεση να ξεπεράσει τα παραπάνω όρια.

Αυτά αποτελούν βασικές Αρχές και Αξίες για όλη την Οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων, και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν και από οποιοδήποτε πόστο να τα αμφισβητήσει.

Κλείνοντας τονίζουμε ότι ο Αθλητικός Σύλλογος Σουρμένων θα βγει χαλυβδωμένος και πιο δυνατός και από αυτή τη δυσκολία, διότι έχει στις τάξεις του Ποδοσφαιριστές, Προπονητές και Μέλη με Ποιότητα, Ανθρώπους που με Αυταπάρνηση και Ανιδιοτέλεια,

σεβόμενοι την 90χρονη ιστορία του εξασφαλίζουν ένα λαμπρό μέλλον.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Σουρμένων”.

Related posts

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ – ΡΟΥΦ 2-1: Τα στιγμιότυπα

abola10

ΙΑΣΩΝ – ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ 1-0

abola10

Νέος γυμναστής ο Άγγελος Αβραμόπουλος στον ΑΟ Χαϊδαρίου

Kώστας Παλαιολόγος